Löytyykö Rosbergin uholle katetta Bahrainissa?


Tulevaa F1-kisaviikonloppua Bahrainissa värittävät Mercedes-kaksikko Nico Rosbergin ja Lewis Hamiltonin kiristyneet välit. Tallin mukaan kaikki on tietenkin kunnossa, mutta Rosbergin lausunnot ennakoivat kovaa kisaa parivaljakon välillä tulevana viikonloppuna. Myös Ferrarin ja Williamsin pilttuista löytyvät tasaväkiset kuljettajakaksikot. Unibetin kertoimet povaavat Bahrainiin kovaa kisaa kärkikuskien välillä.

Viime sunnuntain Kiinan GP:ssä Rosberg syytti Hamiltonia hidastelusta ja myös talli puuttui kaksikon kiristyneisiin väleihin heti sunnuntai-iltana. Rosbergia närästänee myös huhut, joiden mukaan Hamilton haluaa uuteen sopimukseensa Mercedeksen kanssa huiman palkankorotuksen lisäksi myös pykälän ykköskuskin paikasta. Saksalaistallin urheilujohtaja Toto Wolff on toki kiistänyt myös nämä väitteet.

F1-sivustolle antamassaan haastattelussa Rosberg uskoo, että hän pystyy ja tulee kääntämään tilanteen edukseen lähipäivinä ja voittaa Hamiltonin. Unibet antaa kuitenkin Rosbergin voitolle kertoimen 3,30 ja Hamiltonin toiselle peräkkäiselle voitolle Bahrainissa kertoimen 1,45. Ajajienvälisissä kertoimissa Rosberg saa kertoimen 3 ja Hamilton kertoimen 1,35. Hamiltonin paalupaikalle Unibet antaa kertoimen 1,40 ja Rosbergin paalupaikalle puolestaan kertoimen 2,40.

Ferrarin Sebastian Vettel on ollut kaikissa tämän vuoden kisoissa nopeampi kuin Kimi Räikkönen ja pystynyt myös kuskien MM-pisteissä kiihdyttämään Mercedes-kaksikon väliin sijalle 2. Vettel voitti Bahrainin GP:n Red Bullilla vuosina 2012 ja 2013. Kimi Räikkönen ei ole puolestaan ikinä voittanut Bahrainissa, mutta Sakhirin podiumille Kimi on kavunnut kuudesti, mikä tekee hänestä radan historian menestyneimmän kuljettajan. Bahrainissa Unibet antaa Vettelin voitolle kertoimen 8,00 ja Räikkösen voitolle kertoimen 12. Ferrarin kuskienväliset kertoimet ovat puolestaan Vettel 1,50 vastaan Räikkönen 2,40

Williamsin Felipe Massa löi tallikaverinsa Valtteri Bottaksen Kiinassa sijoittumalla aika-ajossa neljänneksi ja kisassa viidenneksi. Bahrainissa Bottas varmasti haluaa ehtiä ruutulipulle ennen tallikaveriaan. Williamsin ajajien välisissä kertoimissa Unibet antaa Bottakselle kertoimen 1,72 ja Massalle kertoimen 2.

Unibetin kertoimet
Bahrainin GP

Voittaja

Lewis Hamilton 1,45
Nico Rosberg 3,30
Sebastian Vettel 8,00
Kimi Räikkönen 12,00
Valtteri Bottas 76,00
Felipe Massa 101,00

F1-kertoimet täällä!