Räikkösen voittokerroin nyt 15


Monacon GP:n aika-ajot etenivät lauantaina ennakko-odotusten suuntaisesti. Viime aikoina hyvää aika-ajokyytiä ulvoneet Mercedekset kiitivät eturiviin Nico Rosbergin johdolla. Viidenneksi ehtineen Kimi Räikkösen voittokerroin sunnuntain kilpailussa on puolestaan kokeilemisen arvoinen sijoitus.

Aika-ajot näyttelevät perinteisesti suurta roolia Monacon glamourintuoksuisessa GP-viikonlopussa. Kun ohittaminen on käytännössä mahdotonta, tai ainakin vaikeaa, niin aika-ajosuoritus määrittää vahvasti varsinaisen kisailtapäivän voimasuhteita.

Monacossa paalulle kirmannut Nico Rosberg on edellen peliyhtiö Unibetin suurin voittajasuosikki. Nico ”Keken poika” Rosbergin voittokerroin on aika-ajojen jälkeen varsin totuudenmukainen 1.85.

Toiseen lähtöruutuun puskeneen Lewis Hamiltonin voitto palauttaisi puolestaan pelieuroja kertoimella 3.75.

Lotuksen Räikkösen voittoon asti nouseminen sunnuntaina palauttaisi panoksia peräti 15-kertaisesti ja tässä saattakin olla kokeilemisen arvoinen sijoitus. Huolimatta Monacon ahtaudesta ja ohittamisen vaikeudesta, moottoriurheilussa on kaikki mahdollista - etenkin sen kuninkuusluokassa.

Sunnuntain GP karjahtaa käyntiin klo 15 Suomen aikaa.