Valloittaako Kimi vihdoin Bahrainin? Kertoimissa jo kakkossuosikki


Viime vuonna Bahrainin valtiaaksi kaasutteli Red Bullin Sebastian Vettel, mutta tämän hetkisten voimasuhteiden valossa korkeimmalle palkintokorokkeelle ovat nousemassa vuonna 2013 aivan muut kuljettajat. Yksi heistä on Lotuksen Kimi Räikkönen, joka hakee viikonloppuna Sakhirin kuumista olosuhteista uransa ensimmäistä voittoa Bahrainissa. Vahvan alkukauden ajanut "Iceman" on Unibetin kertoimissa toiseksi vahvin suosikki niin paalupaikalle kuin kisan voittoon. 

Nykykuljettajista Räikkösellä on eniten palkintopallisijoituksia Bahrainin radalta, viisi kappaletta. Voitot ovat jääneet kuitenkin toistaiseksi ottamatta. Vuosi sitten Räikkönen ajoi Bahrainissa toiseksi. Se oli samalla hänen ensimmäinen palkintopallipaikkansa Lotuksen palkkalistoilla.

Viime viikonloppuna Kiinassa toiseksi ajanut Räikkönen ohjastaa Lotuksensa hyvistä asetelmista Bahrainin haasteisiin. Luonnollisesti lauantaina ajettavat aika-ajot määrittelevät sunnuntain GP:n lähtökohtia kovemmalla kädellä, mutta jo tässä vaiheessa suomalaista voidaan huoletta liputtaa mukaan voittotaisteluun. Unibetin kerroin Räikkösen voitolle on kuljettajista toiseksi pienin 4,00, kun kisan ykkösuosikin, Ferrarin Fernando Alonson kerroin on 2,60. Podium-sijoitukseen Unibet uskoo vahvasti: kerroin Räikkösen sijoittumiselle kolmen joukkoon on 1,55 ja ulkopuolelle jäämiseen 2,30.

Räikkönen on Unibetin papereissa toiseksi vahvin suosikki myös paalupaikalle kertoimella 5,50. 

Lotus on luotettava ja nopea, Räikkönen repii puolestaan autostaan kaiken mahdollisen tehon irti. Nämä faktat riittävät pitkälle myös Bahrainissa, jossa Räikkösen voittomahdollisuuksia uhkaavat erityisesti Ferrarin Fernando Alonso, Mercedes-kuski Lewis Hamilton sekä pienin varauksin myös Red Bullin kaksikko Vettel - Mark Webber, joista jälkimmäinen saa sunnuntaina 200 GP-starttia tililleen.

Unibetin F1-kertoimet