Top 10: kummallisimmat golf-fanit


Ryder Cup on alkamassa ja me Unibetillä odotamme hulluna.

Emme kuitenkaan niin hulluna kuin nämä fanit. Poimimme näytille sekopäisiä laji-intoilijoita eri puolilta maailmaa.

Unibetillä on Ryder Cupiin hyvä rahat takaisin -tarjous: panokset palautetaan, jos Tiger Woods tai Rory McIlroy kerää eniten pisteitä. Lisätietoja täältä.

10. Minulla on nälkä!

Tiger Woods oli ihmeissään vuoden 2011 US Openissa, kun yleisöstä kajahti kimara ruoka-aiheisia huutoja. Yleisöstä tilattiin pihvi, eikä kypsyysasteestakaan jäänyt epäselvyyttä.


9. Enkelin siivellä

Joukko Miguel Angel Jimenezin faneja päätti tukea sankariaan pukeutumalla idolinsa tavoin. Lopputulos ei ole kaikilta osin imarteleva.


8. Perunat kiehumaan

Ja takaisin vuoden 2011 US Openin tunnelmiin. Pihvi kaipasi ilmeisesti palanpainiketta, sillä Jim Furykin valmistautuessa lyöntiinsä intohimoinen yleisön jäsen tunnustaa rakkauttaan perunamuusiin.


7. ...ja vielä nakit!

Jatkamme ruokateemalla. Vuoden 2011 Frys.com Openissa nähtiin hämmentävä episodi, kun yleisöstä heitettiin hot dog kohti Tiger Woodsia. Vielä enemmän hämmensi syyllisen selitys: "Drive-elokuva inspiroi minua. Heti elokuvan päätyttyä ajattelin, että 'minun on tehtävä jotain rohkeaa ja eeppistä. Minun on heitettävä hodari viheriölle Tiger Woodsin eteen.'"


6. Vierivät kivet eivät sammaloidu

Innokas fani ratkesi liitoksistaan, kun Phil Mickelson upotti putin Northern Trust Openissa aiemmin tänä vuonna. Mickelson huomaa silmäkulmallaan pitkin rinnettä kierivän miehen, mutta jättää tämän vaille suurempaa huomiota.5. Mihin tiikeri raidoistaan pääsee?

Tämä on ehkä ilmiselvää, mutta tässä tämän vuoden Open Championshipistä Tiger Woods-faneja, jotka ovat pukeutuneet...tiikereiksi!
4. Pipo päässä pakkasella

Golfia pelataan monissa maailman hienoimmista paikoista, joten ensiksi juolahtaa mieleen, että tämä kaveri päivystää vaikkapa Havaijilla. Mutta ei: kuva on tämän vuoden The Openista, pelipaikkana Lytham St Annes Englannin Lancashiressä. Mahtoi ystävällämme olla kylmä.


3. Linnunaivo

Tämän vuoden US Openissa eräs fanaatikko varasti show'n Webb Simpsonin voittajahaastattelun aikana pitämällä lintuääniä kummallinen hattu päässään. Ihan miten vaan...2. Sukkahoususankarit

Vuoden 2009 Buick Openissa muutama fani pukeutui kokovihreään. Kukaan ei tiedä miksi, mutta hyvältä näytti.

1. Golfia sauhuttelun lomassa

Viimeisimpänä yksi internetin suosituimmista golf-kuvista. Oranssilla peruukilla, upeilla viiksillä ja sikarilla varustettu fani katselee, kun Tiger Woods lyö vuoden 2010 Ryder Cupissa.

...pienen Photoshop-käsittelyn seuraus oli tämä. Ilmestyyköhän sama kaveri tämän vuoden Ryder Cupiin?