Elitserien-vihje: Växjö-Frölunda


Lauantaina Växjö hävisi Frölundalle 1-3. Illalla viime kauden nousija saa uuden mahdollisuuden. Mutta pystyykö pikkuseura nousemaan kahden peräkkäisen tappion jäljiltä?

Tämän kauden Elitserienin alussa pelataan 14 kierrosta 31 päivän aikana. Joukkueiden on oltava valmiita jo runkosarjan alussa, jotta eivät kokisi pudotuspelipaikan kannalta vakavia pistemenetyksiä.

Växjö Lakersin kausi on alkanut vaikeasti: avausottelussa Brynäs voitti rankkareilla, toisella kierroksella Växjö hävisi Frölundalle 1-3. Ei siis mikään unelma-alku.

Valmentaja Janne Karlsson ei luonnollisesti ole erityisen tyytyväinen yhteen pisteeseen ja sijoitukseen kolmen viimeisen joukossa. Toisen ottelun jälkeen Karlsson kritisoi pelaajia kurittomuudesta: jotkut pelaajat eivät tulleet vaihtoon, vaikka olivat olleet kentällä yli 40 sekuntia.

Nyt joukkue kohtaa Frölundan uudelleen. Onnistunut revanssi antaa kertoimen 3,95. Göteborgilaiset ovat kuitenkin suosikkeja kertoimella 1,70. Joukkue on aloittanut kauden voitolla ja tappiolla. Lauantaina nähtiin Frölundan selkeähkö 3-1-voitto, sama tulos tänään tuo rahat takaisin 14-kertaisesti.