Toipuuko AIK murskatappiosta?


Edellisessä ottelussaan HV71:lle peräti 0-6 hävinnyt AIK yrittää kääntää kurssiaan. Samaan pyrkii illan vastustaja Brynäs.

AIK pelaa illalla kolmannen peräkkäisen vierasottelunsa, kun se kohtaa Brynäsin Läkerol Arenalla. Perjantaina joukkue meni suurin odotuksin HV71:n vieraaksi, mutta poistui Cloetta Centeristä 0-6-selkäsauna niskassaan.

Brynäs on yksi Elitserienin huonovireisimmistä joukkueista. Joukkue on kyllä pudotuspelipaikalla ja alas pleijariviivaankin on matkaa 15 pistettä, mutta Brynäs on päästänyt jopa enemmän maaleja kuin illan vastustaja AIK. Takalinjat vuotavat ja Brynäsin verkkoon on ammputtu jo 125 kiekkoa. Cody Fransonin lähdettyä NHL:ään Brynäs tarvitsee kipeästi vahvistusta puolustukseen.

AIK saa hyökkäykseensä takaisin Christian Sandbergin, mutta puolustukseen kaivattuja vahvistuksia ei ole tullut. AIK:n puolesta puhuu se, että se on pärjännyt hyvin Brynäsiä vastaan palattuaan Elitserieniin.

Brynäs on silti suosikki kertoimella 1,80. Tasapeli varsinaisen peliajan jälkeen antaa kertoimen 4,10, AIK:n voittokerroin on 3,70.

Lyö vetoa Elitserienistä ja Hockeyallsvenskanista täällä.