Frölunda antaa nuorille vastuuta


Frölundalla on vaikeuksia saada joukkue kasaan illan AIK-otteluun. Valmentaja Kenta Johansson ratkaisee asian kokoamalla junnuketjun.

Dick Axelsson pahoitti mielensä, pudotti hanskansa ja pisti painiksi. Fredrik Sjöström taklasi Växjön Noah Welchiä selästä. Frölundan avainpelaajiin kuuluva kaksikko on sitä myöten pelikiellossa kotiottelussa AIK:ta vastaan.

Valmentaja Johanssonilla on vielä isompia ongelmia. Mikael Johansson ei ole vielä kunnossa käsimurtuman jäljiltä, uusi hankinta Brendan Bell ei ole vielä pelikuntoinen ja Per Johan Axelsson sekä Jari Tolsa sairastelevat.

Otteluun valmistava harjoitus paljasti valmentajan aivoitukset. Treeneissä oli mukana kolme junioria, jotka pelasivat omassa ketjussaan ja saattavat saada sauman AIK:ta vastaan.

Vaikeasta tilanteestaan huolimatta kotijoukkue on Scandinaviumissa suosikki kertoimella 1,95. Se ei välttämättä lopulta ole ihme.

AIK on nimittäin yksi sarjan huonoimmista joukkueista. Vain Röglellä on huonompi saldo tämän kauden Elitserienistä. Frölunda on voittanut kolme keskinäistä kohtaamista peräkkäin. Näistä voitosta viimeisin oli ryöstöretki Hovetiin lokakuun lopussa.

AIK:n voittokerroin on puolestaan 3,20.

Spel Unibet