Illan Elitserien-vinkit


Elitserienin 37. kierroksella pelataan useita kuumia kamppailuja.

Frölunda (2,40) tasapeli (3,85) Luleå (2,55)

Luleå on vienyt kauden aiemmat kohtaamiset voitoin 2-1, mutta joukkue on kaukana parhaastaan. Lauantain Färjestad-tappio oli Luleålle jo kahdeksas peräkkäinen. Maalinteko on takkuillut pahasti: kolmessa viime ottelussa keskiarvo on ollut kaksi osumaa illassa.

Kahdeksan pistettä viidestä viime ottelustaan saalistaneen Frölundan vire on jokseenkin parempi. Junioreiden MM-kisoista palannut Sebastian Collberg on taas mukana ja sairaana olleen Fabian Brunnströmin pitäisi myös palata tositoimiin.

Tulosveikkaus: Frölunda voittaa 4-1 (35,00).

Timrå (2,90) tasapeli (4,00) Modo (2,10)

Myös Timrå on täysin alamaissa. Joukkue on hävinnyt kuudesti putkeen, jäänyt maaleitta kolmessa viime pelissään ja 60 tehtyä maalia 36 ottelussa on sarjan kirkkaasti huonoin lukema.

Modo on paremmassa vireessä. Joukkue on päässyt pisteille seitsemässä viime ottelussaan. Lisäksi Per-Åge Skröder on yksi sarjan parhaista maalintekijöistä ylivoimalla. Vain sarjakärkeä edustava Bud Holloway on ampunut enemmän ylivoimaosumia.

Tulosveikkaus: Modo voittaa 3-1 (20,00)

Brynäs (2,40) tasapeli (3,85) HV71 (2,55)

Hallitsevan mestarin kausi on ollut tukkoinen. Lauantain Växjö-jatkoaikavoiton myötä Brynäs on sarjassa seitsemäntenä. Kotonaan joukkue on kuitenkin vahva. Isännät ovat voittaneet Läkerol Arenalla viidesti peräkkäin.

Kysymys kuuluu, riittääkö se sarjakakkosta vastaan. HV71 on voittanut kolmesti peräkkäin ja putki Brynäsiä vastaan on komea. Viisi edellistä kohtaamista on päättynyt Jönköpingin ylpeyden voittoon. Otteluista kolme on pelattu tällä kaudella.

Tulosveikkaus: H7V71 voittaa 3-2 (19,00).

Färjestad (1,60) tasapeli (4,30) Växjö (4,75)

Ehkäpä yksi kierroksen helpoimmin veikattavista kamppailuista, jos kuntopuntaria katsotaan. Färjestad on pelannut viime aikoina hyvin ja päässyt pisteille neljässä viime ottelussa. Växjö on hävinnyt neljästi putkeen, kahdessa viime ottelussa Lakers ei ole edes tehnyt maalia.

Växjö on kuitenkin pärjännyt hyvin Färjestadia vastaan. Se on voittanut kolme edellistä keskinäistä kohtaamista.

Tulosveikkaus: 3-3 (15,00)

Spel Unibet