Suomi vedonlyöjien suosikkina MM-kisoihin


Jääkiekon MM-kilpailut starttaavat tänään Valko-Venäjän Minskissä. Suomessa Leijonille on soviteltu mestarinviittaa ja samaa mieltä ovat peliyhtiö Unibetin vedonlyöjät: Suomen mestaruuden puolesta on lyöty eniten vetoja.

Peliyhtiö Unibet on avannut turnausta koskien 761 eri vedonlyöntikohdetta. Suomi on rohmunnut 30 prosenttia Unibetille tehdyistä turnauksen voittajavedoista. Venäjän mestaruuteen uskovia on 24 prosenttia ja Ruotsin mestaruuteen uskovia 17 prosenttia.

Kertoimien valossa Suomi lähtee turnaukseen haastajan. Unibet antaa Suomelle neljänneksi pienimmän kertoimen 6,50. Suosikkina Minskiin lähtee Venäjä jonka mestaruudelle Unibet antaa kertoimen 3,00, perässään Kanada kertoimella 4,00 ja Ruotsi kertoimella 5,50.

Turnauksen maalikuninkaaksi Unibet povaa Venäjän Aleksandr Ovetškinia kertoimella 6,00. Tiukimmin Ovien haastaa Canadan trio Nathan MacKinnon (kerroin 10,00), Sean Monahan (14,00) ja Jonathan Huberdeau (14,00). Suomen Petri Kontiolan maalikuninkuudelle Unibet antaa kertoimen 25 ja Olli Jokisen maalipörssin voitolle 28.

Lyö vetoa jääkiekon MM-kisoista täällä!