Jääkiekon Allsvenskan: Rögle hakee ensimmäistä vierasvoittoaan


Rögle putosi viime kauden päätteeksi SHL:stä. Kauden alla ängelholmilaisia pidettiin oikeutetusti erittäin vahvana Allsvenskan-joukkueena, mutta alku on ollut vaikea. Takana on kuitenkin nyt kolme peräkkäistä kotivoittoa. Illalla tavoitteena on ensimmäinen täysi pistepotti vierasjäällä.

Kotijoukkue BIK Karlskogan alkukausi on kuitenkin ollut yllättävän hyvä. Joukkue on yhdeksän ottelun jälkeen sarjassa toisena tasapisteissä (18) kolmantena olevan Malmön kanssa. Allsvenskanin kärjessä on 24 pistettä kerännyt Karlskrona.

Sarjan ennakkosuosikeihin lukeutuva Rögle on viimeistä edellisenä kerättyään vain kahdeksan pistettä. Vieraissa pistesaldo näyttää edelleen nollaa, mutta kotona voittoja on sentään alkanut tulla.

-Emme pelanneet hyvin ja toimimme usein pelityylimme vastaisesti. Kaikki kuitenkin taistelivat ja tekivät väsymättä töitä voiton eteen. Se oli hieno nähdä, totesi Röglen valmentaja Gunnar Persson seuran verkkosivuilla, kun Rögle voitti Timrån 4-3.

Samalla kierroksella Karlskoga kukisti Asplövenin vieraissa maalein 6-3. Henrik Björklund (4+7=11) on joukkueen kovin pistelinko. Röglen sisäisen pistepörssin ykkönen on uusi hankinta Tim Kunes (2+5=7).

Perinteisesti Rögle on ollut vahvoilla keskinäisissä otteluissa, mutta Karlskoga on ollut kotijäällään paha rasti skoonelaisille. Kotijoukkue on myös aloittanut kauden paljon paremmin. Luvassa on tiukka ja tasainen vääntö, mutta Röglen ensimmäinen vierasvoitto ei sittenkään tunnu kovin todennäköiseltä.

Kertoimet: BIK Karlskoga – Rögle BK

1. 2.00
X. 4.35
2. 2.90

Lyö vetoa jääkiekon Allsvenskanista täällä!