Jääkiekon Allsvenskanissa kaksi mielenkiintoista ottelua


Ängelholmissa pelataan Allsvenskanin häntäpään kamppailu, Oskarshamnissa toivotaan hyviä esityksiä uusilta vahvistuksilta.

Oskarshamn lainasi AIK:sta puolustaja Jonathan Anderssonin ja Skellefteåsta maalivahti Stefan Steenin.

-Meillä on pieni puolustajakriisi, koska Oscar Ensgund on pelikiellossa ja Juho Uotila loukkaantuneena. Jonathan Andersson pelasi lauantaina AIK:n paidassa SHL:ssä ja syötti maalin sekä jäi tehotilastossa kolme maalia plussalle. Hän on nuori, lupaava, juuri 20 vuotta täyttänyt puolustaja. Hän pelaa meillä ainakin tämän viikon kolmessa ottelussa, kertoo Oskarshamnin urheilujohtaja Roger Jönsson seuran verkkosivuilla.

-Maalivahtiosastolla Oscar Sehlstedtin jalkavaiva vaatii edelleen hoitoa. Lainaamme siksi Stefan Steenin kahdeksi viikoksi. Myös Stefan on 20-vuotias. Hän on Skellefteån kolmosmaalivahti. Ruotsin mestareilla on kova kilpailutilanne, sillä joukkueessa pelaavat myös Henrik Karlsson ja Markus Svensson, Jönsson lisää.

Oskarshamn - Timrå IK

1. (2.05)
X. (4.25)
2. (2.85)

Rögle BK on sarjassa sijalla 12, Björklöven pykälää alempana. Kaksikon alapuolella on vain uppsalalainen Almtuna IS, joten luvassa on mielenkiintoinen häntäpään ottelu. Kummallakaan ei olisi varaa pistemenetyksiin.

-Olemme aloittaneet kauden kotikentällä hyvin ja voittaneet neljä kotipeliä peräkkäin. Edellisessä kotiottelussamme oli paljon hyvää. Toivottavasti voimme rakentaa sen päälle. Jäähyjä emme saa ottaa yhtä paljon kuin viimeksi. Energia on kohdistettava oikeisiin asioihin. Haluamme käyttää aikaa puolustamisen sijaan hyökkäämiseen, Röglen valmentaja Dan Tagnes kommentoi.

Rögle BK - IF Björklöven

1. (1.65)
X. (4.65)
2. (3.95)

Lyö vetoa Hockeyallsvenskanista täällä!