SHL: Modo hakee revanssia Färjestadista


Lauantaina yhteen ottavia Modoa ja Färjestadia erottaa vain yksi sarjapiste. Modon saldo on 13 ja Färjestadin 14 pinnaa. Kaksi viikkoa sitten Färjestad oli Modoa vahvempi, mutta lauantain otteluun Modo pääsee paremmista lähtökohdista.

Modo pääsi nimittäin viimein torstaina nauttimaan täydestä pistepotista, kun se kukisti Linköpingin 4-3. Samalla huono kotisaldo kaunistui. Kolmen pisteen voitto oli örnsköldsvikiläisten ensimmäinen sitten syyskuun puolivälin. 11 ottelussaan kahdeksan maalia tehnyt Gustav Possler heilutti jälleen maaliverkkoa Linköpingiä vastaan. Myös 19-vuotias Edwin Hedberg kantoi kortensa kekoon tekemällä uransa kaksi ensimmäistä SHL-maalia.

Modo ja Färjestad kohtasivat Örnsköldsvikissä jo kaksi viikkoa sitten. Silloin FBK veti pidemmän korren 2-1-voitollaan. Linköping-voitto antoi kuitenkin Modolle uutta itseluottamusta tätä iltaa ajatellen.

Färjestad puolestaan hävisi edellisen ottelunsa Luleålle. Maalintekopaikkojen luominen ei ollut ongelma, mutta maalinteko tökki. Kahden jälkimmäisen erän maaliero oli Färjestadin eduksi 14-6, mutta palkinnoksi tuli vain yksi maali ja Luleå vei 2-1-voiton.

-Katkera tappio, mutta meidän täytyy viimeistellä terävämmin. Viimeinen puristus puuttui. Lauantaina edessä on kuitenkin uusi ottelu Modoa vastaan. Siihen otamme positiiviset asiat mukaan ja rakennamme niiden päälle, Färjestadin apuvalmentaja Radek Hamr kommentoi seuran verkkosivuilla.

Kertoimet: Färjestad - Modo

1. 1.90
X. 3.95
2. 3.50

Lyö vetoa SHL:stä täällä!