SHL: Örnsköldsvikissä norrlantilaisten kohtaaminen


Norrlantilaisten Skellefteå AIK:n ja Modon alkukaudet ovat olleet kovin erilaisia. Tiistain kohtaamisen selkeä suosikki on Skellefteå.

Kauden alla useimmat odottivat Skellefteån puolustavan Ruotsin mestaruuttaan menestyksellä. Yhdeksän kierroksen jälkeen näyttää selvältä, että SAIK on sarjan paras joukkoe.

SHL on tällä kaudella poikkeuksellisen tasainen, mutta Skellefteå on silti napsinut yhdeksästä ottelustaan 21 pistettä. Sarjakakkosella Luleålla ja kolmantena olevalla Linköpingillä on 16 pistettä. Skellefteån alkukausi on siis ollut erinomainen.

Modosta ei voi sanoa samaa. Perinneseura on viimeistä edellisenä kerättyään vain kymmenen pistettä. Kuuden tappion jälkeen Modo raapi kuitenkin vihdoin voiton Örebrosta, kun se venyi vieraissa 3-2-jatkoaikavoittoon. Voitontunne voi osoittautua Modolle tärkeäksi, sillä tuloksista huolimatta peliesitykset ovat olleet varsin hyviä.

Skellefteå otti viime kierroksella vakuuttavan 4-2-voiton kärkijoukkueisiin kuuluvasta Linköpingistä. Bud Holloway ja Johan Alm esittävät erittäin hyviä otteita. Joukkueen pistepörssin kärkipaikalla on kuitenkin Joakim Lindström tehoin 4+8=12.

Modon nuori Gustav Possler (synt. 1994) on tehnyt maalin seitsemässä peräkkäisessä ottelussa. Hän johtaa myös Modon sisäistä maalipörssiä. Modon Örebro-voitosta huolimatta Skellefteå on tänään selkeä suosikki. Vierasvoiton kerroin on erittäin hyvä.

Kertoimet: Modo Hockey – Skellefteå AIK

1. 3.45
X. 3.95
2. 1.90

Lyö vetoa SHL:stä täällä!