SHL: Skellefteå dominoi


SHL:n sarjakärki Skellefteå jyrää kaiken mikä tulee eteen. Lauantaina vastassa on kuitenkin revanssia hakeva Leksand, jolla on allaan voitto ja riveissään mielenkiintoinen vahvistus.

Joukkueet kohtasivat viimeksi reilu viikko sitten. Skellefteå vei tuolloin 2-1-voiton. Jo siinä on Leksandille tarpeeksi motivaatiota lauantain kohtaamiseen. Leksand on tosin saanut kotijäällään toistaiseksi kasaan vain neljä pistettä, mutta plakkarissa on silti 17 pinnaa ja sarjan seitsemäs sija.

Leksand vahvisti keskiviikkona rivejään amerikkalaispuolustaja Matt Lashoffilla, joka pelaa seurassa kauden loppuun saakka. 27-vuotias pakki pelasi viimeksi Sveitsin liigaa Zürichissä, mutta Lashoffilla on myös NHL-kokemusta useasta joukkueesta.

-On hienoa, että Matt valitsi meidät. Hän on hyvä kahden suunnan puolustaja, jonka toivon sopeutuvan ryhmään ja auttavan joukkuetta jatkossa, urheilujohtaja Tommy Salo toteaa seuran verkkosivuilla.

Edellisellä kierroksella Leksand otti Frölundaa vastaan vierasjäällä kolme pistettä. Voitto ratkesi vasta viime hetkillä, kun videotarkastus kertoi, ettei Frölunda onnistunut maalinteossa viime sekunneilla.

Samaan aikaan Skellefteåssa pelatussa ottelussa ei jouduttu yhtä tiukille. SAIK kukisti HV71:n peräti 5-0. Pierre-Edouard Bellemare ja Viktor Andersson jatkoivat loistoesityksiään iskemällä kaksi maalia mieheen. Sarjakärki Skellefteålla on kasassa 27 pistettä. Brynäs on jäänyt seitsemän pisteen päähän. Skellefteån odotetaan puolustavan kärkipaikkaansa menestyksellä myös tänään.

Kertoimet: Leksands IF - Skellefteå AIK

1. 4.20
X. 4.15
2. 1.70

Lyö vetoa SHL:stä täällä!