Tiki: Tuukka Raskilta vaaditaan täydellinen ottelu


Leijonat kohtaa tänään iltapäivällä olympiajääkiekon puolivälierässä isäntämaa Venäjän. Unibetin lähettiläs Esa Tikkanen ei ole vakuuttunut Venäjän hyökkäystehokkuudesta ja perää Suomelta lisää pelirohkeutta.

- Venäjällä on vaan yksi toimiva ketju. Niiden ykkönen pyörittää ihan miten haluaa, mutta maalinteon kanssa on ollut ongelmia, Tiki arvioi.

- Joukkueella on valtavat paineet menestyä tässä turnauksessa. Täysi tupa huutaa Venäjää ja vaatii voittoa, ja kun kiekko ei mene maaliin niin se voi pään sisällä kääntyä sua vastaan. Se on nähty ennenkin. 

Suomi puolusti vahvasti Kanadaa vastaan. Onko tänään tulossa samanlainen peli?

- No kyllähän Venäjä tulee kovaa ja Suomi joutuu puolustamaan aivan kuten Kanadaa vastaan. Meillä on kuitenkin kaikki mahdollisuudet mennä tästä jatkoon. Tuukka Rask saa pelata täydellisen ottelun, jos halutaan että pelit jatkuu, Tiki sanoo.

Keiden Leijonien pitää vielä nostaa tasoaan, jotta isäntämaa tänään kaatuu?

Mikael Granlundilla on reilusti parannettavaa Kanada-pelistä ja toivotaan, että Lauri Korpikosken pelaaminen kolmosketjussa tuo Petri Kontiolaa ja Juhamatti Aaltosta paremmin esille. Lisää rohkeutta hyökkäyspeliin, Tiki lataa.

Lyö vetoa olympiajääkiekosta täällä!