Boston Bruins-Montreal Canadiens: arkkiviholliset kohtaavat kärkiottelussa


NHL-yössä nähdään kahden liigan kärkijoukkueen kohtaaminen. Sekä Bostonilla että Montrealilla on koossa 45 pistettä. Kaiken lisäksi joukkueet pelaavat samassa divisioonassa.

NHL-sarjataulukossa Boston on neljäntenä, Montreal sijaa alempana. Kumpikaan joukkue ei myöskään osoita suuria hyytymisen merkkejä, vaikka viime aikoina molemmilta ryhmiltä onkin nähty hieman epätasaista peliä ja ailahtelevia tuloksia.

Boston voitti edellisen ottelunsa Torontoa vastaan rankkareilla. Sitä edellisen kamppailunsa Bruins hävisi samalle vastustajalle 2-3. Viidestä viime ottelustaan Boston on voittanut vain kaksi. Joukkue ei myöskään ole saanut tappio-otteluista pisteitä mukaansa, vaan on hävinnyt jo varsinaisella peliajalla.

Myös Montreal on ailahdellut viime aikoina. Myös Habsin tilillä on vain kaksi voittoa viidestä viime kamppailusta. Viime yönä Montreal hävisi tasaisessa ottelussa tulikuumalle Pittsburghille 0-1.

Boston on pelannut yhden ottelun vähemmän, joten joukkue voi hengittää hieman vapaammin, jos se voittaa ensi yön neljän pisteen kamppailun.

Kertoimet: Boston - Montreal

1. 1,95
X. 3,80
2. 3,40

Lyö vetoa NHL:stä täällä!