NBA: LA Lakers pysyy iskuetäisyydellä Miamista


Miami Heat 1.11, Los Angeles Lakers 7.50

Los Angeles Lakersin fanit eivät ole tottuneet katsomaan joukkueensa kamppailua voitoista sarjataulukon alakastissa. Miami Heatin toiminta herättää varmasti kateutta, kun joukkueet kohtaavat torstaina.

Lakersin yllätysvoiton kerroin on peräti 7,50. Lakersin surullinen vierasvoittosuhde 8-15 on iso syy siihen, miksi otteluun on lyöty peräti 12 pisteen tasoitus. Lakers on voittanut 13 viime ottelustaan vain kolme. Maanantain jatkoaikatappio Chicago Bullsille teki selväksi, kuinka kipeästi joukkue kaipaa loukkaantuneiden Kobe Bryantin ja Steve Nashin johtajuutta.

Nashin uran jatko on edelleen epävarmaa. Bryant sentään palannee ensi kuussa. Lakersin tulevaisuus näyttäisi ehdottomasti paremmalta, jos se ottaisi vielä pienen pudotuksen sarjataulukossa ja hankkisi paremmat asetelmat draft-arvontaan.

Miami voi auttaa siinä puuhassa. Heatin voittosuhde kotona on 17-3, ja tiistain Boston-ottelussa puolustuspeli näytti jälleen toimivan. Celtics teki vain 86 pistettä. Vastaava esitys voisi pitää Lakers-ottelun pistemäärän alle 209,5:ssä (kerroin 1,91). Lakersillä on kuitenkin hyvä mahdollisuus pysytellä ottelussa iskuetäisyydellä.

Portland Trail Blazers 1.30, Denver Nuggets

3.55

Portlandin vieraskiertue päättyi tappioihin Houstonille ja Oklahoma Citylle. Ensi yön kotiottelussa Denver Nuggetsia vastaan Blazersin voittokerroin on kuitenkin vain 1,32.

Portlandissa joukkueen voittosuhde on 16-4. Kauden alussa Blazers haki Denveristä 113-98-voiton. Nuggetsin voittosuhde vieraissa on vain 9-11. Denver tavoitteli hyvää loppua runkosarjalle, mutta haaveet ottivat kovan kolauksen, kun selvisi, että Danilo Gallinari joutuu toiseen polvileikkaukseen. Gallinarin kausi on ohi.

Koreja Nuggets pystyy silti tekemään, aivan kuin Blazerskin kotonaan. Peli yli 221,5 pisteen puolesta kertoimella 1,91.

Pelivihje: Los Angeles Lakers (+12) voittaa Miami Heatin, 1,91

Lyö vetoa NBA:sta ja katso ottelut suorana täällä!