New York Rangers-Ottawa Senators:


New York Rangers oli monien kirjoissa yksi NHL:n mestarisuosikeista. Loukkaantumiset tekevät kuitenkin sekä Rangersin että Senatorsin urakasta vaikean.

Ennen ensi yön kohtaamista Ottawaa vastaan Rangers näyttää saaneen pelinsä parempaan kuosiin. Ruotsalainen tähtimaalivahti Henrik Lundqvist on saanut koneensa käyntiin ja muu joukkue on seurannut esimerkkiä. Esitykset ovat olleet aiempaa tasaisempia ja peli on pysynyt kasassa otteluiden loppuun saakka. Rangers sai kuitenkin kovan iskun, kun Marc Staal sai kiekon kasvoihinsa. Hän saattaa olla sivussa pitkääkin. Rangers on ollut kovin kitsas kertomaan, kuinka vakavasta loukkaantumisesta todella on kyse, mutta itse tilanne näytti ainakin pahalta. Staal kuuluu Rangersin eniten pelaavien puolustajien joukkoon, joten hänen loukkaantumisensa on suuri menetys Ison Omenan ylpeydelle.

Myös Ottawa on kärsinyt tällä kaudella loukkaantumisista. Sivussa on muun muassa ruotsalainen supertähti Erik Karlsson. Hän on joukkueelle valtavan tärkeä pelaaja, joka tehoili ennen loukkaantumistaan lähes piste per peli -tahtia. Karlssonin lisäksi myös ykkösmaalivahti Craig Andersonin tilanne on loukkaantumisen takia epävarma. Ikään kuin tässä ei olisi tarpeeksi, myös Jason Spezza on pitkäaikaispotilaana sivussa.

Ensi yönä nähdään, kuinka suuri vaikutus loukkaantumisilla on joukkueiden keskinäisessä kamppailussa.

Unibetin kertoimet: New York Rangers 1,95, tasapeli 3,95, Ottawa Senators 3,30.

Lyö vetoa NHL:stä täällä!