NHL: Avalanche paketoi Oilersin


Dallas Starsille ja St. Louis Bluesille viime yön voitoilla on valtava merkitys. Starsin pudotuspelihaaveet näyttivät jo haudatuilta. Nyt se nousee kuitenkin rästiottelunsa voittamalla konferenssin kahdeksan parhaan joukkoon. Myös Bluesin leirissä itseluottamus on kohdallaan; seura ilmoitti hiljattain aloittavansa play-off-pelien pääsylippujen myynnin. Dallas on kertoimissa selkeä altavastaaja, vaikka se on tässä kuussa hävinnyt vain lännen kahdelle parhaalle joukkueelle. Starsin kerroin 3,50 menee siis peleihin.

Chicago Blackhawks voidaan kruunata Läntisen konferenssin voittajaksi, kun yö on ohi. Hawks tarvitsee vain pisteen rämpivältä Nashvillelta, eikä ilmassa ole minkäänlaisia merkkejä Chicagon hyytymisestä pudotuspelien alla. Tämänhetkinen kuuden ottelun voittoputki perustuu armottomalle asenteelle: Hawks vain hoitaa hommansa. Predatorsin kaudesta ei puolestaan lauluja kirjoitella. Tilanne on vain pahenemassa, sillä alla on seitsemän peräkkäistä tappiota. Predators ei ole voittanut yhtäkään kauden neljästä kohtaamisestaan Chicagoa vastaan, eikä todennäköisesti voita tänäänkään. Blackhawks saa pelin -1,5 maalin takamatkaltakin (2,06).

Coloradossa pelataan lähes merkityksetön ottelu, jossa Avalanche isännöi Edmontonia. Joukkueet kuuluvat NHL:n nuorimpiin, eivätkä ne ole pärjänneet tynkäkaudella. Avs on jo pitkään tiennyt, ettei pudotuspeleihin ole mitään asiaa, mutta Oilers putosi kelkasta vasta nykyisen kuuden ottelun tappioputkensa takia.  Ennen sitä Edmontonin tilanne näytti kovin lupaavalta: joukkue oli täysillä mukana pleijaritaistossa, mutta sitten hyökkäystehot katosivat. Nyt joukkueen kausi näyttää olevan taputeltu. Colorado on hieman hyvitellyt fanejaan nappaamalla neljästä viime ottelustaan kuusi pistettä. Avs on silti lännen jumbona. Lyödään siitä huolimatta vetoa sen puolesta, että Avalanche nappaa kaksi pistettä.

Parhaat vedot: Colorado Avalanche voittaa, 2,35.

Lyö vetoa NHL:stä täällä!