NHL: Blackhawks kaataa Detroitin


Itäisessä konferenssissa vain pisteen poiminut Washington Capitals on NHL:n ainoa voitoton joukkue. Uusi valmentaja Adam Oates tuskin toivoi aivan tällaista alkua. Buffalokin on hävinnyt kahdesti putkeen. Sabresin on löydettävä syvyyttä ratkaisijarintamalle, sillä joukkue on ollut täysin riippuvainen ykkösketjustaan. Thomas Vanekin, Jason Pominvillen ja Cody Hodgsonin muodostama vitja on tehnyt yhdeksän Sabresin 11 maalista. Washingtonin olisi puolestaan vain saatava tähtensä heräämään. Aleksander Ovetshkinin tilillä on vain syöttöpiste neljästä ottelusta. Ryan Miller palaa kokoonpanoon, joten roposet Buffalolle. Pidetään yhtälössä mahdollinen jatkoaika ja rankkarit, jolloin kerroin asettuu 2,04:ään.

New Jerseyn ja Montreal Canadiensin välillä nähtäneen puolustusvoittoinen ottelu. Kumpikaan ei ole vielä päästänyt yli kahta maalia samassa ottelussa. Siihen suurimmat syypäät ovat maalivahdit Carey Price ja ikinuori Martin Brodeur, joiden pitäisi seistä tolppien välissä tänäänkin. Alle 4,5 maalia kertoimella 2,15 vaikuttaa hyvältä vedolta, sillä kummankaan joukkueen hyökkäys ei ole tehokkaimmasta päästä. Sarjatilanteen valossa Devils on pelannut vaikeampia otteluita avausviikon aikana. Uskon New Jerseyn vievän ottelun nimiinsä kertoimella 2,55.

Chicago on täysin liekeissä ja tuntuu turvalliselta valinnalta tänäänkin, mutta Keskisen divisioonan sisäisestä, kuumasta Detroit Red Wings -ottelusta ei tule helppoa. Blackhawks on voittanut kaikki viisi otteluaan ja pelannut loistavasti, kun tilanne on kolmannessä erässä ollut tasainen. Detroit sopeutuu edelleen Nicklas Lidströmin jälkeiseen aikaan, mutta kun kaikki loksahtaa, Red Wings on kova haaste kenelle tahansa. Uskon silti Chicagon jatkavan putkeaan kertoimella 2,10. Joukkue näyttää tällä hetkellä liian kovalta, oli vastassa melkeinpä kuka tahansa.

Päivän pelivalinta: Chicago Blackhawks voittaa, 2,10.

Lyö vetoa NHL:stä täällä.