NHL: Blue Jacketsillä aihetta iloon Predatorsia vastaan


Carolinalla on loistava mahdollisuus palata voittojen tielle, kun se isännöi ensi yönä rämpivää Florida Panthersia. Canes on pienessä suvantovaiheessa, mutta ennen tätä ottelua syytä huoleen ei ole, etenkin kun Carolina itse on suuri syyllinen Panthersin alavireeseen.

Florida on nyt selvällä marginaalilla liigajumbona maalierolla, joka on rumempi kuin kenelläkään muulla. Tulevaisuuskin näyttää synkältä, sillä jumbosija lienee Catsin omaisuutta vielä jonkin aikaa. Kaikki on edelleen mahdollista, jos Panthers saa kunnon vireen päälle. En kuitenkaan usko, että uusi alku alkaa tästä illasta. Peleihin Carolina kertoimella 1,88.

Columbus on yllättänyt viime viikkoina kaikki. Blue Jackets on jäänyt viimeksi kokonaan pisteittä 10 ottelua sitten. Samalla Columbus on noussut vahvasti mukaan pudotuspelispekulaatioihin.

Nashville haluaa sen putken poikki mahdollisimman pian, sillä se kohtaa Columbuksen vielä neljä kertaa runkosarjassa ensi yö mukaanlukien. Nashville on hävinnyt kolmesti peräkkäin. Samalla Jackets on ottanut Predatorsia kiinni Keskisessä divisioonassa. Nashville on kehno vierasjoukkue, joten Columbuksen erinomainen kotikerroin 2,45 saa pelin.

Toisilleen tutut Phoenix ja Los Angeles kohtaavat toistamiseen 24 tunnin sisällä. Kings aloitti back-to-back-kohtaamisen 4-0-voitolla viime yönä.

Kuten niin usein, ensimmäinen maali näytti ottelun suunnan. Kings paineli avauserässä johtoon eikä katsonut enää taakseen. Kumpikin joukkue on puolustanut johtoasemaa erinomaisesti tällä kaudella.

Phoenix haluaa kiihkeästi takaisin voittojen tielle, sillä muuten Coyotesin vieraskiertueen saldoksi jää pyöreät nolla pistettä. Kingsin kotisaldo on kuitenkin liigan parhaimmistoa, joten Lauri Korpikosken ja kumppaneiden urakasta tulee vaikea. Lapulle Kings -1,5 maalin tasoituksella kertoimella 2,70. Alle 4,5 maalin kerroin on myös mukava 2,12.

Paras veto: Columbus Blue Jackets voittaa, 2,45.

Lyö vetoa NHL:stä täällä!