NHL: Boston kuittaa tappionsa Jetsiä vastaan


Buffalo voitti kotonaan Bostonin kaksi päivää sitten, mutta on silti altavastaaja NHL-illan ensimmäisessä ottelussa Pittsburgh Penguinsia vastaan. Samana päivänä Pittsburgh kukisti Winnipegin. Pens on jo aivan New Jerseyn kannoilla ja James Neal on taas löytänyt maalijyvänsä. Buffalon puolustuksella on ollut ongelmansa tällä kaudella, mutta viime otteluissa myös toisessa päässä on soinut. Penguins ei saa kovin usein hyviä kertoimia puolelleen. Uskon, että Buffalo pystyy ottamaan voiton kertoimella 2,90. Kumpikin hyökkäys on niin laadukas, että yli 5,5 maalin raja saattaa ylittyä - overin kerroin on 1,80.

Bruins ja Jets yrittävät tänään kuitata edellisen kierroksen tappionsa toisiaan vastaan. Winnipegin on aloitettava vahvasti, sillä Bruins on voittanut kaikki ottelut, joissa se on tehnyt avausmaalin. Bostonin on parannettava huonoa alivoimaansa, mutta tämän illan vastustaja ei ole ollut kovinkaan tuottelias ylivoimalla. Boston lienee joka tapauksessa liian vahva Jetsille ja se saa pelin kertoimella 2,15. Bruinsin voitto 1,5 maalin takamatkalta kertoimella 3,00 on myös vaihtoehto.

Vancouver hävisi perjantaina ensimmäistä kertaa helmikuussa, kun Dallas oli kovassa ottelussa parempi. Canucks on kuitenkin edelleen paha vastustaja. St. Louisia vastaan paluu voittojen tielle on mahdollinen. Blues on onnistunut pysäyttämään luisunsa parilla tärkeällä voitolla ja joukkue näyttää jälleen vaaralliselta. Lännen puolelta vain Chicagoa pidetään suurempana Stanley Cup -suosikkina kuin Bluesia ja Canucksia, joten illan ottelu on katsomisen arvoinen. Kuntopuntari sanoo, että jos Canucks pysyy poissa jäähyaitiosta, se voittaa, sillä tasakentällisin Canucks on ollut Bluesia vahvempi. St. Louis on monessa ottelussa pelastunut liigan parhaan ylivoimansa ansiosta. Uskon Vancouverin voittoon kertoimella 2,15.

Päivän veto: Boston Bruins voittaa, 2,15.