NHL: Bruins kohti toista peräkkäistä voittoaan


  • Paras pelivalinta: Boston Bruins-WinnipegJets
    Millään NHL-joukkueella ei ollut työsulun aikana niin paljoa pelaajia Euroopassa kuin Bostonissa. Jää nähtäväksi, mitä se merkitsee, kun runkosarjassa pelataan 48 ottelua 99 päivässä. Kauden alussa se on kuitenkin selvä etu. Asia auttoi Bruinsin voittoon New York Rangersista lauantain avausottelussa ja nyt moni asia puhuu toisen peräkkäisen kotivoiton puolesta.
    Bruinsilla on voimaa, leveyttä, huippuosaamista ja hyvä sekoitus nuoruutta ja kokemusta. Winnipeg puolestaan etsii edelleen identiteettiään. Vaikka joukkueella on muutamia lahjakkaita pelaajia, kuten Dustin Byfuglien ja Tobias Enström, pudotuspelipaikoille yltäminen vaatii joukkueelta paljon. Jets hävisi ensimmäisen ottelunsa Ottawalle selvästi 1-4 ja myös Boston on Winnipegille liikaa. Bruinsin voittokerroin on 1,85.
  • Päivän haku: New York Islanders-Tampa Bay Lightning
    Tampa Bayn uusi veskari Anders Lindbäck aloitti kautensa hienosti. Ruotsalainen pelasi vakuuttavasti lauantain 6-3-voitossa hyökkäysvoimaisesta Washingtonista. Lightningilla on kiinnostava joukkue. Jos veteraanit Vincent Lecavalier ja Martin St. Louis ovat vireessä ja puolustus toimii paremmin kuin viime kaudella, Tampa Bay täytyy ottaa vakavasti.
    Islandersin odotetaan jällen kuuluvan idän hännänhuippuihin. Joukkueen kausi alkoi tappiolla New Jersey Devilsille. Islandersilla on pari nuorta, taitavaa pelaajaa, mutta joukkueesta puuttuu edelleen tärkeitä palasia. Lightningin voittokerroin on 2,30.

Lyö vetoa NHL-otteluista täällä.