NHL: Bruins voittaa taas Blackhawksin


Finaalisarja siirtyy Bostoniin ennen kolmatta ottelua. Kotijoukkue Bruins on varmasti onnensa kukkuloilla tasoitettuaan ottelusarjan Chicago Blackhawksia vastaan lukemiin 1-1.

Lauantain toinen kohtaaminen venyi jälleen jatkoajalle, mutta sitä pelattiin tällä kertaa vain 14 minuuttia ennen kuin Daniel Paille iski Bruinsille voittomaalin. Kummankin joukkueen mestaruuskerroin on tällä hetkellä 1,87. Paineet ovat Blackhawksilla, sillä kaikella todennäköisyydellä Chicago tarvitsee vierasvoiton joko tänään tai keskiviikkona.

Yksi sarjan suurimmista yllätyksistä on ollut se, että kummankin joukkueen pelin taso notkahtaa aikaisen johtomaalin jälkeen.

Lauantaina Chicago laukoi avauserässä peräti 19 kertaa. Huolestuttavaa kyllä, se oli lopulta yli puolet joukkueen koko illan saldosta.

Nyt Chicagolta odotetaan nopeaa vastausta Bruinsin voitolle. Joel Quenneville halunnee suojattiensa aloittavan räväkästi. Chicagon johtoasema ensimmäisellä erätauolla antaakin mukavan kertoimen 3,40.

Marian Hossa on yksin laukonut sarjassa 17 kertaa, mutta osumia ei ole vielä tullut. Näillä laukausmäärillä maali syntynee kuitenkin jossakin vaiheessa ja slovakin maalikerroin onkin mukava 3,50.

TD Garden tulee elämään täysillä mukana, ja uskon sen siivittävän Bostonin voittoon. Bruins pelaa Pittsburgh-sarjasta tutulla tyylillä, jonka ideana on minimoida riskit. Blackhawks joutuu urakoimaan toden teolla jokaisen maalin eteen.

Myös jatkoajalle päätyminen (3,60) on edelleen mielenkiintoinen vaihtoehto. Kumpikaan joukkue ei ole näyttänyt pystyvänsä hallitsemaan otteluita alusta loppuun.

Paras veto: Boston Bruins voittaa, 2,30.

Lyö vetoa NHL-finaaleista täällä!