NHL: Canucksille kaivattu voitto?


Paras pelivalinta: Vancouver Canucks-Calgary Flames

Vancouver tavoittelee paikkaa Stanley Cup -finaalissa, mutta alkukausi on ollut tuskainen. Erityisesti maalivahtitilanne häiritsee. Cory Schneideria pidettiin uutena ykkösmaalivahtina ja isoa palkkaa nostava tähtiveskari Roberto Luongo on ollut matkalla muihin maisemiin jo pitkään. Kumpikin edustaa kuitenkin yhä Canucksia, eikä kumpikaan pelaa erityisen hyvin. Schneider torjui 3-7-tappiossa Anaheimille, Luongo seisoi puiden välissä 2-3-häviössä Edmontonille.

Kukaan ei väitä, etteikö Canucksin joukkue olisi tarpeeksi hyvä yltääkseen Läntisen konferenssin kärjisijoille. Vancouver on myös kiistatta Calgarya parempi joukkue. Kahdella tappiolla aloittaneen Flamesin joukkue on ikääntyvä ryhmä, jonka veteraanit (maalivahti Miikka Kiprusoff ja hyökkääjä Jarome Iginla) ovat ohittaneet parhaat päivänsä.

Kotivoiton kerroin on 1,90.

Päivän haku: NY Rangers-Boston Bruins

Joukkueet ovat todella tasaisia, se selvisi jo viikonlopun kohtaamisessa. Näyttää kuitenkin hieman siltä, että Rangers tarvitsee hieman aikaa pelinsä järjestämiseen. Esimerkiksi Rick Nashille ei ole aivan vielä löytynyt selkeää roolia. Nashia huhutaan nyt Brad Richardsin ja Marian Gaborikin ketjuun. Koostumus kuulostaa tappavalta, mutta toimiiko se välittömästi ja tekeekö se joukkueesta epätasapainoinen?

Bostonin joukkue on lähes sama kuin viime kaudella. Lisäksi 12 pelaajaa pelasi työsulun aikana, mikä on selkeä etu kauden alussa. Peleihin siis vierasvoitto kertoimella 2,80.