NHL: Capitals kukistaa Senatorsin


Winnipeg Jetsillä on Carolina Hurricanesia vastaan mahdollisuus nousta voitolla takaisin pudotuspelipaikalle Itäisessä konferenssissa. Tappio puolestaan olisi viimeinen kuolinisku Hurricanesin hiuksenohuille pleijarihaaveille.

Paluu kotijäälle on tuonut Jetsille neljä peräkkäistä voittoa, kun hyökkäyspeli on herännyt henkiin. Kapteeni Andrew Ladd johtaa joukkojaan edestä.

Canesin tekosyyt loppuivat kesken jo kauan sitten. Vaikka huonoa tuuriakin on ehkä ollut, romahdus potentiaalisesta pudotuspelijoukkueesta konferenssin viimeistä edelliseksi on anteeksiantamaton. Pelivalinta on Jets -1,5 maalin tasoituksella, kerroin 2,70.

Sekä Ottawalla että Washingtonilla on kasassa 50 pistettä ja alla voittoputki. Jommankumman putki päättyy Senatorsin kotiluolassa.

Washington on löytänyt itsensä upealla tavalla. Capitalsilla on mahdollisuus jopa divisioonavoittoon, joka oli todella kaukainen haave muutama viikko sitten. Voitto Sensistä olisi Capitalsille yhdeksäs peräkkäinen kahden pisteen ilta.

Capsin ylivoima on NHL.n tehokkainta. Se on myös joukkueen suurin uhka. Senatorsilla on myös erinomainen alivoima, mutta helpommalla kotijoukkue pääsee, kun se ei ota riskejä ja pysyy poissa jäähyaitiosta. Washingtonin kerroin on kuitenkin hyvä 2,60, joten vedot Capitalsin menestysten mukaan.

Lännessä Minnesota Wild ja San Jose Sharks pelaavat myös pudotuspelipaikasta, vaikka kumpikin on niukasti viivan väärällä puolella.

San Josen tilanne olisi hankalampi, jos se ei olisi niin hyvä rankkarikisoissa. Kahdeksan rankkareilta haettua lisäpistettä voivat osoittautua elintärkeiksi.

Minnesota on helpottanut tuskaansa voittamalla kaksi viime peliään, mutta vastustajat ovat olleet heikommasta päästä. Yleisesti ottaen Wild ei ole tässä kuussa vakuuttanut. Uskon Sharksin hyödyntävän sitä: pelin saa siis San Josen voitto kertoimella 2,00.

Paras veto: Washington Capitals voittaa, 2,60.

Lyö vetoa NHL:stä täällä!