NHL: Capitals purkaa turhautumisensa Oilersiin


Odotettavissa on nopeatempoinen ottelu, kun Washington Capitals ja Edmonton Oilers ottavat yhteen. Kumpikin joukkue on kovassa pistetarpeessa.

Coloradon 5-1-voittolukemat viikonloppuna Washingtonia vastaan ovat tylyt, mutta itse näin, että kiekko ei oikein pomppinut Capitalsille. Samana iltana Edmonton oli minuutin päässä avausvoitostaan, mutta joukkue mureni ja Toronto Maple Leafs korjasi jatkoajalla 6-5-voiton.

Oilers-valmentaja Dallas Eakins lähetti selvän viestin nuorisotähti Nail Jakupoville jättämällä tämän pois kokoonpanosta lauantaina. Jakupovin odotettiin jatkavan siitä, mihin hän tulokaskaudellaan jäi, mutta neljän ottelun jälkeen venäläinen on tehopistiettä.

Muu hyökkäyskalusto alkaa kuitenkin päästä iskuun Ryan Nugent-Hopkinsin paluun myötä. Oilers kuitenkin päästää maaleja hälyttävää tahtia.

Washingtonia puolestaan voi kritisoida siitä, että tehot ovat paljolti Aleksandr Ovetshkinin varassa. Mihail Grabovski on Ovetshkinin lisäksi ainoa vähintään kaksi maalia tehnyt pelaaja, mutta Grabovskin kolme osumaa tulivat yhtenä iltana. Valitse silti peleihin Capitals. Uskon, että Capitals voi myös kattaa tasoituksen.

Pavel Datsjuk ja Detroit Red Wings palaavat TD Gardeniin yhdeksän päivää sen jälkeen, kun Boston Bruins antoi punasiiville isän kädestä samassa rakennuksessa.

Bruins voitti silloin 4-1. Bostonin esitys oli tämän kauden toistaiseksi paras miltään joukkueelta. Tuukka Rask ja joukkueen puolustus ovat pelanneet loistavasti ja tasaisesti.

Tulokas Torey Krug oli Bostonin pelastaja viime kevään pudotuspeleissä, ja tämä kausi on alkanut häneltä tismalleen samoissa merkeissä. Edellisessä Red Wings -kohtaamisessa Krug valittiin ottelun parhaaksi pelaajaksi. Krugin laukaus ja kiekonliikuttelu ovat myös tehneet Bruinsin ylivoimasta huomattavasti aiempaa vaarallisemman.

Mike Babcockin alaisuudessa Detroit ei ole koskaan ollut fyysinen joukkue. Urakka vaikeutuu Bostonissa entisestään, kun voimahyökkääjä Jordin Tootoo ja tärkeät alaketjujen pelaajat Patrick Eaves ja Darren Helm ovat sivussa. Boston korjannee potin kertoimella 2,00.

Paras veto:

Washington Capitals (-1,5) voittaa Edmonton Oilersin, 2,70

Lyö vetoa NHL:stä täällä!