NHL: Coloradon tuskailu vieraskentillä jatkuu


New Jersey Devils on kärsinyt kolmessa peräkkäisessä ottelussaan kivuliaan tappion joko jatkoajalla tai rangaistuslaukauksilla. Liigasijoitus olisi hieman nykyistä mukavampi, jos niistä peleistä olisi tullut voitto. Ensi yönä New York Islanders matkustaa Prudential Centeriin toista kertaa tällä kaudella. Joukkueiden välissä on vain neljä pistettä, joten Isles haistaa veren. John Tavares on NHL:n maalipörssin kakkonen ja saa maalikertoimekseen Devilsiä vastaan 2,40. New York on ottanut monia yllätysvoittoja ja se kuuluu liigan parhaiden vierasjoukkueiden ryhmään. Peleihin Islesin voitto jatkoajan sisältävällä kertoimella 2,18.

Reilu vuosikymmen sitten Detroit Red Wingsin ja Colorado Avalanchen väliset ottelut olivat kenties NHL:n kuumimpia. Stanley Cup meni joukkueista jommallekummalle viisi kertaa vuosien 1996 ja 2002 välillä. Avalanche ei ole nykyään yhtä tasokas nippu, joten yhteenotot eivät ole aivan yhtä kuumia, mutta faneille ottelu on edelleen merkityksellinen. Detroit sai sunnuntaina Chicagolta kunnon selkäsaunan, mutta ensi yönä on iso menetys, jos Red Wingsiltä jää pistekin saamatta. Colorado on lännen jumbo ja joukkue on voittanut koko kaudella vain kaksi vierasottelua. Red Wings on liian vahva: peleihin Red Wings -1,5 kertoimella 2,75.

Detroit-voiton jälkeen Chicago kohtaa toisen saman divisioonan joukkueen, Nashville Predatorsin. Patrick Sharpin ja Marian Hossan poissaolot ovat vaikuttaneet Chicagon peliin, mutta pleijaripaikan matemaattinenkin varmistuminen on silti vain ajan kysymys. Joukkueet kohtaavat neljä kertaa tässä kuussa, mikä ei ole kovinkaan hyvä asia Nashvillelle, joka jahtaa yhä viimeistä pudotuspelipaikkaa. Predatorsille päänvaivaa aiheuttaa alivoimapeli, eikä Chicagon tasoista joukkuetta vastaan ole varaa antaa mitään ilmaiseksi. Chicago voittaa ja kotiuttaa panoksen kertoimella 1,92.

Paras veto: Detroit Red Wings (-1,5) voittaa Colorado Avalanchen, 2,75.

Lyö vetoa NHL:stä täällä!