NHL: Columbus häviää Calgaryssa


NHL-pääsiäisen aloittaa Tampa Bay Lightningin ja New Jersey Devilsin kohtaaminen. Uusi valmentaja Jon Cooper luotsaa Lightningia toisessa ottelussa. Cooperin aikakausi alkoi sisuuntuneen Lightningin voitolla Buffalosta tiistaina. Ottelu osoitti, että Tampan taisteluja ei ole vielä taisteltu. New Jerseyn hyökkäystehoja syö eittämättä Ilja Kovaltshukin poissaolo, mutta Devils ei muutenkaan pärjää maalintekokilpailuissa. New Jersey on voittanut tällä kaudella vain yhden ottelun, kun vastustaja on tehnyt enemmän kuin kolme maalia. Uskon Boltsin koneen käynnistyvän toden teolla: peleihin kotivoitto kertoimella 2,42.

Läntisen konferenssin kärkiryhmät Chicago Blackhawks ja Anaheim Ducks kohtaavat jälleen. Ducks kukisti Hawksin kuusi päivää sitten, mutta on sen jälkeen hävinnyt peräti neljä ottelua putkeen. Anaheimin menestyksen avaintekijät olivat hyvä kiekkokontrolli hyökkäyspäässä sekä tehokas ylivoima, mutta kumpaakaan ei olla nähty viime aikoina. Luisu täytyy saada pysähtymään heti. Chicago on taas repinyt kaulaa konferenssin kärjessä Anaheimin vaikeuksien takia, mutta huippuvireinen Pittsburgh on lähestynyt Chicagoa koko NHL:n sarjataulukossa. Vedot Blackhawksille. Ducksin ongelmat huomioiden myös Hawksin voittoa 1,5 maalin takamatkalta voi harkita.

Calgaryssa yksi aikakausi on päättynyt. Jarome Iginla oli Flamesin kasvot 17 vuoden ajan. Legendalla ei ole kuitenkaan montaa pelivuotta jäljellä, eikä Calgary ole tulevina kausina kovinkaan todennäköinen Stanley Cup -kandidaatti. Niinpä Iginla treidattiin Pittsburghiin jahtaamaan uransa ensimmäistä kannua. Flames jatkaa matkaansa ilman Iginlaa. Uusi aikakausi alkaa ensi yönä Columbus Blue Jacketsia vastaan. Blue Jackets teki kovan työn noustakseen mukaan pudotuspelitaisteluun, mutta hävisi sitten kolmesti peräkkäin. Calgary voitti ensimmäisestä seitsemästä kotiottelustaan vain kaksi, mutta nyt sen voittoputki Saddledomessa on kahdeksan ottelun pituinen. Flamesin voitto saa pelin kertoimella 2,15.

Paras veto: Calgary Flames voittaa, 2,15.

Lyö vetoa NHL:stä täällä!