NHL: Columbus kukistaa Nashvillen


NHL-yö alkaa Bostonin ja New Jerseyn kohtaamisella. Pelaajarintamalla Bruinsille kuuluu sekä hyvää että huonoa: Jaromir Jagrin on määrä tehdä debyyttinsä miehen siirryttyä seuraan Dallasista, mutta ykkössentteri Patrice Bergeronin huhutaan olevan jonkin aikaa sivussa aivotärähdyksen takia.

New Jersey on vaaravyöhykkeellä keskellä Itäisen konferenssin kovaa pudotuspelitaistoa. Devilsin vire on kaikista sen kilpailun joukkueista huonoin, sillä viidestä viime ottelusta on tullut vain yksi voitto. Peleihin Bruinsin voitto (1,85) ja alle 4,5 maalia (2,12).

Nashville ja Columbus ovat pudotuspelipaikkojen ulkopuolella, mutta kuitenkin iskuetäisyydellä. Yön keskinäisen ottelun voittaja parantaa mahdollisuuksiaan tuntuvasti.

Columbus saanee kokoonpanoonsa tuoren hankintansa Marian Gaborikin. Blue Jackets luopui paljosta saadakseen vaikeaa kautta pelaavan slovakin riveihinsä. Hankinta on kuitenkin loistava, jos uusi ympäristö auttaa Gaborikin löytämään taas vanhan 40 maalin tahtinsa.

Blue Jacketsille ison nimen hankkiminen on merkittävä hetki ja merkittävä lisäbuusti. Pidän Columbuksen kertoimesta 3,20.

St. Louis Blues on myös mukana lännen pudotuspelikahinoissa. Blues on varmasti kateellinen Chicago Blackhawksille, jonka kotiluolaan St. Louis joutuu.

Blues vahvisti puolustustaan Jordan Leopoldilla ja Jay Bouwmeesterilla, joka on pelannut uskomattomat 621 NHL-ottelua peräkkäin.

Jaroslav Halakin poissaolo loukkaantumisen takia voi kuitenkin nollata sen ilon. Halakin puuttuminen voi käydä kalliiksi konferenssin parasta hyökkäystä vastaan.

Blackhawks voitti myös kauden kaksi aiempaa kohtaamista, joten vetoihin lyödään Chicago -1,5 maalin takamatkalta kertoimella 2,85.

Paras veto: Columbus Blue Jackets voittaa Nashville Predatorsin, 3,20.

Lyö vetoa NHL:stä täällä!