NHL: Columbus sammuttaa Flamesin


Viimeisetkin neljä joukkuetta aloittavat kautensa perjantaina. Yksi niistä on Ottawa Senators, joka vierailee Buffalossa.

Sabresilla riittää huolia, sillä toissayönä Detroitia vastaan se ei laukonut käytännössä yhtään vaarallista laukausta. Joukkue on kuitenkin kokematon, joten kärsivällisyys on paikallaan.

Ottawa on viihdyttävä joukkue, kun Erik Karlsson on taas mukana vyöryttämässä hyökkäyksiä. Uskon Sensin voittoon kertoimella 2,35. Pitkäaikainen kapteeni Daniel Alfredsson lähti. Jazon Spezza seuraa ruotsalaista kipparina. Hän sai vierelleen räjähtävän laituri Bobby Ryanin. Kaksikko voi hyvinkin nousta yhdeksi liigan tehoduoista. Ryanin debyyttimaalin kerroin on 3,20.

Calgary Flames menetti viime yönä Washingtonissa 0-3-johdon, mikä vahvisti epäilyjä siitä, että kaudesta voi tulla vaikea. Ensi yön vastustaja Columbus Blue Jackets on varsin erilainen joukkue kuin Washington: ei yhtä vaarallinen hyökkäyspäässä, mutta tarkempi puolustuspäässä.

Flames voitti ottelun alle kolmella tehdyllä maalilla viimeksi helmikuussa 2012. Kanadalaisten hyökkäys onkin joka ottelussa kovan paineen alla. Uskon, että Sergei Bobrovskyn ohittaminen tulee olemaan työn ja tuskan takana.

Ottelu on Blue Jacketsille ensimmäinen. Seuran ympärillä on optimismia, vaikka pudotuspelit jäivätkin hiuksenhienosti väliin viime kaudella. Marian Gaborik lienee jo sopeutunut uuteen ympäristöönsä, ja maalivahti Bobrovsky on kiinnitetty seuraan pitkällä pahvilla. Peleihin Columbus -1,5 kertoimella 2,65.

Winnipeg Jets ja Los Angeles aloittivat vakuuttavilla vierasvoitoilla. Ensi yön kohtaamisessa MTS Centressä kummankin kerroin on 2,50.

Jets siirtyi kesällä Läntiseen konferenssiin, ja nyt joukkueen on sopeuduttava nopeasti Kingsin kaltaisiin koviin joukkueisiin. Winnipeg-veskari Ondrej Pavelecia kohti lauottiin 38 laukausta tiistaina. Sillä määrällä Jets tulee jatkossa häviämään.

Los Angeles on Läntisen konferenssin kakkossuosikki. Minnesota-voitto oli hieman onnekas, mutta tämä ottelu on Kingsille helpompi. Vieraissa pelaaminen ei tunnu Kingsiä häiritsevän, ja kun kertoimet ovat tasaiset, lapulle kannattaa iskeä vierasvoitto.

Paras veto

Columbus Blue Jackets (-1,5) voittaa, 2,65.

Lyö vetoa NHL:stä täällä!