NHL: Columbus voittaa neljän pisteen ottelun


NHL:n yössä pelataan 11 ottelua. Suurin osa joukkueista pelaa runkosarjan viimeistä edellisen ottelunsa.

Vain Winnipeg Jetsille yön ottelu saattaa olla kauden viimeinen. Jetsin pudotuspelipaikka ei ole vielä varma, mutta joukkue tarvitsee vähintään pisteen ottelusta Montrealia vastaan.

Lisäksi New York Rangersin ja Ottawa Senatorsin pitäisi hävitä jäljellä olevat ottelunsa. Jets haluaa varmasti tehdä oman osuutensa ja jännittää sivusta ennemmin kuin mokata itse omat saumansa ensi yönä.

Montreal taistelee edelleen divisioonavoitosta, vaikka viime otteluissa onkin näyttänyt siltä, ettei voitto kelpaa sen enempää Montrealille kuin Bostonillekaan. Napataan peleihin Jetsin voitto kertoimella 2,45, sillä ottelu on Winnipegille paljon tärkeämpi.

Edellämainittu Rangers vierailee Carolinassa. Kaksi pistettä varmistaisi New Yorkille pudotuspelipaikan.

Siitä huolimatta Rangersin kausi on ollut pettymys. Joukkue ei ole ollut lähelläkään viime kauden tasoaan.

Etenkin vierassaldo jättää toivomisen varaa. Pleijaripaikan olisi pitänyt varmistua jo tiistaina Floridassa, mutta joukkueen esitys oli kehno.

Hurricanes pelaa enää kunniastaan, mutta sekin on riittänyt inspiraation lähteeksi kahdessa viime ottelussa. Carolina saa pelin kertoimella 2,30 jatkoaika mukaanlukien.

Sekä Columbus Blue Jacketsilla että Dallas Starsilla on mahdollisuus nousta pudotuspeleihin Läntisessä konferenssissa. Columbuksen mahdollisuudet ovat kaksikosta paremmat, sillä kirittävää on vain yksi piste.

Jackets päättää kuuden ottelun vieraskiertueensa, jonka aikana se on tähän mennessä napannut kahdeksan pistettä. Se on hieno suoritus, kun ohjelmakin on ollut vaikea.

Stars puolestaan nappasi vain pisteen neljästä viime vierasottelustaan. Mielestäni teksasilaisten pudotuspeliunelma perustuu enemmän toivoon kuin realistisiin odotuksiin.

Sergei Bobrovsky saa minun tukeni, kun vuoden parasta maalivahtia valitaan. Hän on ollut avaintekijä Columbuksen nousussa peränpitäjästä pudotuspelihaastajaksi. Veskarilla on tänäänkin sanansa sanottavana, joten peleihin Blue Jacketsin voitto.

Paras veto: Columbus Blue Jackets voittaa Dallas Starsin, 2,75