NHL: Ducks leikkaa Detroitilta siivet


Washingtonin ja New York Rangersin välinen toinen pudotuspeliottelu aloittaa NHL-illan. Aleksander Ovetshkinin ylivoimamaali sai Capitalsin koneen käyntiin ensimmäisessä ottelussa. Nyt Ovetshkin näyttää pysäyttämättömältä. Jos hän myös on sitä, Rangersin on pelattava kurinalaisesti ja vältettävä jäähyjä. Veskaririntamalla edellä on Braden Holtby, joka jatkoi siitä mihin viime vuoden pudotuspeleissä jäi. Rangersin on löydettävä jokin tapa horjuttaa nuorta maalivahtia. Nämä kaksi haastetta ovat vain alku hurjalla itseluottamuksella pelaavan Capitalsin horjuttamiseen. Uskomme jälleen Capsiin kertoimella 2,30.

Toronto Maple Leafs teki ensimmäisen ottelun avausmaalin Boston Bruinsin verkkon heti alkuminuuteilla. Sen jälkeen loppuilta oli kuitenkin alamäkeä. Boston otti leikin haltuunsa ja voitti 4-1. Torontolla oli suuria vaikeuksia kiekon pitämisessä hyökkäysalueella. Bruins päästi Leafsin laukomaan vain 20 kertaa, joten Tuukka Raskilla oli maalilla varsin mukava ilta. Toronton ryhmästä puuttuu pudotuspelikokemusta ja se näkyi, kun Boston pääsi useasti kanadalaisten ihon alle. Leafsilla ei olisi varaa jäädä enempää jälkeen, mutta alku oli huolestuttava. Boston saa pelin -1,5 maalin tasoituksella, jonka myötä kertoimeksi tulee 2,55.

Anaheim Ducksin ja Detroit Red Wingsin sarja siirtyy Detroitiin voittojen ollessa tasan 1-1. Torstain toinen ottelu oli kerrassaan hurja; Ducks nousi 1-4-tappioasemasta vain hävitäkseen jatkoajalla. Sarja on jo nyt ollut runsasmaalinen, ja odotan saman linjan jatkuvan. Yli 4,5 maalin kerroin on 1,72. Anaheim voitti Detroitin vieraissa jo runkosarjassa ja on oikeutetusti suosikki tälläkin kertaa, sillä Ducks on tottunut voittamaan vieraissa. Luotetaan Ducksiin kertoimella 2,75.

Paras veto: Anaheim Ducks voittaa, 2,75.

Lyö vetoa NHL:stä täällä!