NHL: Ducks rynnii yli Wildin


Jos kertoimiin on luottamista, kaikilla ensi yön vierasjoukkueilla on odotettavissa tuskainen ilta. Kaikissa otteluissa kotijoukkueen sarjasijoitus on parempi. NHL-yö alkaa St. Louisin ja Edmontonin kohtaamisella. Viime yönä Oilers kukisti Dallasin ja Blues hävisi Chicagolle. Jos ensi yönä on luvassa yllätys, se on kenties tässä ottelussa kaikkein todennäköisin. Uskon kuitenkin Bluesin kotivoittoon kertoimella 1,90.

Columbus tarvitsee Chicagoa vastaan kaikki tähdet oikeaan asentoon. Viime sunnuntain kohtaamisessa Blackhawks voitti 1-0. Blue Jackets voi saada itseluottamusta kovasta taistelustaan. St. Louis -voiton myötä Hawks on menettänyt vain kolme pistettä 20 ottelussaan, joten play-off-paikan menettämiseen tarvittaisiin valtava sulaminen. Columbus ansaitsee kaiken kunnioituksen, joten jätetään tasoitusvedot sikseen. Chicagon voitto kertoimella 1,62 näyttää kuitenkin todennäköiseltä.

Chicagoa jahtaa ennen kaikkea Anaheim, joka tarvinnee Minnesotaa vastaan voiton, jotta ero Hawksiin ei kasvaisi. Wild paransi huonoa vierassaldoaan voittamalla Phoenixin, mutta nyt vastustaja on astetta kovempi. En usko, että Wild pystyisi pitämään Ducksin nollilla. Anaheim -1,5 maalin tasoituksella on koko kauden ollut hyvä pelivalinta, kiitos Ducksin vaarallisen hyökkäyksen. Kertoimella 2,75 tasoitusveto saa pelin tänäänkin. Ducksin suoran voiton kerroin on 1,95.

Paras pelivalinta: Anaheimin voitto 1,5 maalin takamatkalta, 2,75.

Lyö vetoa NHL:stä täällä!