NHL: Ducks voittaa Dallasin


Dallas Stars ja Anaheim Ducks vievät tänään kaiken huomion, sillä niiden välillä pelataan yön ainoa NHL-ottelu. Kohtaaminen on joukkueille ensimmäinen tämän kauden viidestä keskinäisestä kamppailusta, joten tarjolla on psykologinen etu. Viime kauden perusteella henkselit paukkuvat Dallasissa, sillä Stars voitti viisi viime kauden kuudesta kohtaamisesta.

Ottelussa kohtaa kaksi eurooppalaista NHL-legendaa: Dallasin Jaromir Jagr ja Anaheimin Teemu Selänne. Taidot ovat tallella, vaikka kumpikin on yli nelikymppinen. Jagr ja Selänne ovat mahdollisia ratkaisijoita, vaikka iän kertyessä pelaajien on otettava enemmän roolia pelinteosta maalinteon kustannuksella. Selänteen maalikerroin on 3,00, Jagrin 3,50.

Viktor Fasthin ansiosta Ducksilla on veskariosastolla paljon purtavaa. Ducks on voittanut jokaisen ruotsalaisen aloittaman ottelun ja Fasth on yleisesti ottaen ollut parempi kuin normaali ykkönen Jonas Hiller. Ellei tilanne muutu, valmentaja Bruce Boudreaulla on paineita pitää Fasth tolppien välissä, eikä hänellä taida tänäänkään olla varaa ruotsalaisen penkittämiseen. Dallasilla ei ole samaa "ongelmaa": Kari Lehtonen on ollut todella luotettava ja hän pystyy hiljentämään minkä tahansa hyökkäyskaluston. Maalimäärä pysynee alle 5,5 osumassa (kerroin 1,58).

Anaheim on niukka suosikki kertoimella 2,45, Dallasin voittokerroin on 2,55. Edellisten otteluiden perusteella Ducksia on vaikea ohittaa, mutta pelaan varman päälle ja otan vetooni mukaan jatkoajan. Kerroin jatkoajan ja rankkareiden kera on 1,87.

Paras veto: Anaheimin voitto sisältäen jatkoajan ja rankkarit, kerroin 1,87

Lyö vetoa ottelusta täällä.