NHL: Ducks voittoon Coloradossa


Philadelphia Flyers-Toronto Maple Leafs


Toronto ei turhia lepäillyt, vaan matkusti eilisen Montreal-voiton jälkeen Philadelphiaan. Maple Leafs pelasi erinomaisesti hurjan kotiyleisön edessä. Tänään vaaditaan lisää samanlaista peliä.


Huonon viime kauden pelanneella Flyersilla on menestyspaineita. Kesällä joukkue hankki jo ennestään nimekkääseen rosteriinsa Vincent Lecavalierin ja Mark Streitin. Paljon riippuu siitä, onko Flyersin maalivahtipeli vihdoin kunnossa. Ray Emery on saanut mahdollisuuden ykkösveskarina. Hän on vahva luonne, jonka uskon selviävän haasteesta.


Toronto jakoi tukuttain taklauksia eilen. Flyers pystyy samaan, eikä se ole alkukaudesta lainkaan huonompi juttu, kun jokainen pyrkii saamaan koneensa käyntiin. Leafsin vierasvoiton kerroin on hyvä 2,85.

Detroit Red Wings-Buffalo Sabres


Detroit Red Wings luetaan aina menestyjehdokkaiden joukkoon. Avauskierroksella punasiiviltä odotetaan rutiinivoittoa, sillä kotikerroin on vain 1,87.


Sen kanssa on vaikea riidellä. Buffalon tähtien ympärillä pyörii edelleen siirtohuhuja. Joukkuetta ei ole juuri vahvistettu, mikä kielii siitä, että nuorten pelaajien kasvattaminen menee tällä kaudella menestyksen edelle. Red Wingsillä oli jo aiemmin vahva eurooppalaisedustus, jota vielä kohennettiin Daniel Alfredssonilla. Alfredssonin, Pavel Datsjukin ja Henrik Zetterbergin johtama hyökkäys on liikaa Sabresille.


Colorado Avalanche-Anaheim Ducks


Legendaarinen maalivahti Patrick Roy tekee valmentajadebyyttinsä Colorado Avalanchen peräsimessä Anaheimia vastaan. Royn tehtävä on Avsin herättäminen henkiin. Kesän draftin ykkösvaraus Nathan MacKinnon tekee NHL-debyyttinsä. Avs-hyökkäys oli jo ennestään vahva muun muassa Matt Duchenen ja Gabriel Landeskogin ansiosta.


Puolustuspäässä on kuitenkin ilmiselviä ongelmia. Takalinjoille ei ole tehty oikeastaan mitään parannuksia, ja se pitänee Coloradon poissa pudotuspeleistä tälläkin kaudella. Tässä ottelussa Avalanchen puolustuksen pitäisi pysäyttää taitavat Ryan Getzlaf ja Corey Perry sekä Ducksin fyysinen pelityyli. Ei tule onnistumaan: Ducks voittaa.


Paras veto: Anaheim Ducks voittaa, 2,50.

Lyö vetoa NHL:stä täällä!