NHL: ei Bostonin teejuhlia Rangersille


Boston jatkaa Itäisen konferenssin kärkijoukoissa. New York Rangers taas on jäänyt odotusten vastaisesti perässähiihtäjien joukkoon.

Joukkueet kohtaavat jo kolmatta kertaa. Kumpikin ryhmä on voittanut kotiottelunsa. Tämän jälkeen Bruins ja Rangers eivät kohtaa pitkään aikaan, elleivät ne osu pudotuspeleissä toistensa vastustajiksi.

Liigan paras aloitusprosentti (58 %) kertoo Bruinsin kyvystä tehdä pienet asiat hyvin. Aloitusetu on merkittävä kiekonhallinnan ja koko ottelun kannalta. Lapulle Bostonin voitto, kerroin 2,20.

Florida sai lauantaina Washingtonilta 0-5-selkäsaunan ja kohtaa nyt Capitalsin uudestaan. Tällä kertaa Panthers pääsee sentään kotiareenalleen.

Viime kauden play-off-joukkueiden tilanne idässä alkaa näyttää epätoivoiselta. Omassa päässä peli ei toimi eikä kumpikaan joukkue ole löytänyt tasaisuutta hyökkäyspäässä lukuunottamatta Capitalsin Mike Ribeiroa.

Washingtonin kerroin on 2,60. Jos lauantain voitto oli merkki jostakin suuremmasta, vierasvoitto on pelikelpoinen.

Chicagon fanit näkevät sarjakärjessä liitävän joukkueensa kotijäällä ensimmäistä kertaa yli kahteen viikkoon. Vieraana on Anaheim.

Ducks voitti viimeksi St. Louisin ja jatkaa Blackhawksin ykköshaastajana Läntisessä konferenssissa. Ensi yön ottelu on siis loistava mahdollisuus kuroa eroa.

Joukkueiden hyökkäyskalustot ovat keskenään melko tasaiset. Kokonaisuus ja tähänastinen kausi huomioiden Chicago on kuitenkin lievä suosikki.

Lapulle siis Hawks kertoimella 1,95. Myös Patrick Kane on ollut ilmiömäisessä liidossa. Hän seilaa viiden ottelun maaliputkessa. Ensi yönä hänen maalikertoimensa on 2,70.

Paras pelivalinta: Boston Bruins voittaa, 2,20.

Lyö vetoa NHL:stä täällä.