NHL: Florida hiljentää Montrealin hornankattilan


Yhdysvaltojen pääkaupunki isännöi vuoden ensimmäistä jääkiekko-otteluaan, kun Washington isännöi Winnipeg Jetsiä Verizon Centerissä.

Capitals aloitti lauantaina vaisusti, mutta kotiottelu Jetsiä vastaan on loistava mahdollisuus saada kausi toden teolla käyntiin. Winnipeg on tehnyt kahdessa ottelussaan kussakin vain yhden maalin. Viime yönä joukkue hävisi niukasti Bostonissa.

Maalivahtiosastolla varaveskari Al Montoya saanee vastuuta Ondrej Pavelecin sijaan. Maalivahdit harvoin pelaavat peräkkäisinä iltoina. Capitalsin kerroin on 1,85, mutta joukkue saattaa kestää myös 1,5 maalin tasoituksen, joka nostaa Capsin kertoimen 2,50:een.

Yksi avauskierroksen positiivisimpia yllättäjiä oli Florida Panthers, joka voitti Carolina Hurricanesin puhtaasti 5-1. Sen jälkeen Ottawa piti Floridan nollilla, mikä oli palautus maanpinnalle. Nyt Florida joutuu Bell Centreen Montreal Canadiensin fanaattisen yleisön eteen.

Montreal hävisi veriviholliselleen Torontolle, joten fanit haluavat nähdä parannusta etenkin hyökkäyspäässä. Uskon kuitenkin, että Habs-fanit lähtevät pettyneinä kotiin. Panthers on parempi joukkue ja vieraskerroin on loistava 3,00.

Myöhemmin yöllä hallitseva mestari Los Angeles Kings kohtaa vieraissa Colorado Avalanchen. Kumpikin joukkue hävisi avauskierroksella. Colorado voitti Kingsin viime kaudella kaikissa neljässä kohtaamisessa, vaikkei yltänyt edes pudotuspeleihin. Se oli nuorelta joukkueelta upea suoritus. Putki päättyy kuitenkin tähän. Kertoimella 2,30 varustettu Los Angeles on parempi joukkue.

Päivän veto: Florida Panthers voittaa, 3,00.