NHL: Flyers kaataa Senatorstin


Ottawa ja Philadeplhia kohtaavat jo kolmannen kerran tällä kaudella tiistain vastaisena yönä. Flyers vei edelliset kohtaamiset ja on ennakkosuosikki myös nyt.

Senatorsilla ei tällä hetkellä suju kotona: kuudesta viime kotiottelusta on tullut vain yksi voitto. Kurjuusputki alkoi, kun juuri Flyers kävi rökittämässä Ottawan 5-0. Joukkue pelaa viihdyttävää kiekkoa, mutta se ei aina ole Sensin etu. Marraskuun alusta lukien vain yhdessä Ottawan ottelussa on tehty alle viisi maalia.

Philadelphian Jake Voracek teki viime kaudella lähes pisteen per ottelu. Nyt joukkueen pelin parantuminen ei ole kuitenkaan heijastunut Voracekin otteisiin. Tshekki on kuitenkin tehnyt tämän kauden kolmesta osumastaan kaksi Ottawan verkkoon, joten tämä ottelu voi olla miehelle hyvä tilaisuus.

Lisäksi Flyersin uusi hankinta Steve Downie on tehnyt vaikutuksen. Loistavasti kahteen suuntaan pelaava Sean Couturier tuo hyökkäykseen tulitukea. Philly on ennalta-arvaamaton vierasjoukkue, mutta mielestäni vieraskerroin 2,85 on erinomainen.

New York Islanders on yhdeksän ottelun tappiottomassa putkessa, joten valmentaja Jack Capuano tuntee varmasti paineet niskassaan ennen pelottavaa visiittiä Anaheimiin. Ducksin leirissä fiilistä nostavat sekä loistava kotisaldo että viime aikojen hienot esitykset.

Perjantaina Anaheim kukisti Chicagon rankkareilla. Vain päivää myöhemmin Ducks oli avauserässä aivan liekeissä St. Louisia vastaan ja ampaisi jo alussa johtoon. Voittolukemat olivat lopulta 5-2.

Ducks on osunut ylivoimalla kolmessa viime ottelussaan. Sillekin putkelle uskaltaa povata jatkoa, sillä Islandersin alivoima on liigan huonointa. Ducksin Ryan Getzlaf teki viime ottelussa osuman ja on nyt peräti 12 kamppailun pisteputkessa.

Islesin puolustus ei selvästikään toimi tällä hetkellä. Ykköspari Andrew MacDonald-Travis Hamonic ei ole pelannut tarpeeksi hyvin. Vielä suurempi vastuu liigan huonoimmasta päästettyjen maalien lukemasta kuuluu kuitenkin maalivahdeille. Minkään joukkueen veskareiden yhteenlaskettu torjuntaprosentti ei ole yhtä huono kuin Islandersin.

Jevgeni Nabokov on yhä sivussa, mutta hän ei terveenä pelannut juurikaan muita vaihtoehtoja paremmin. Yön ottelu saattaa kääntyä rumaksikin. Anaheimin voitto on selvä valinta, mutta itse kokeilen sitä jopa 2,5 maalin takamatkalta (3,50).

Pelivihje: Philadelphia Flyers voittaa, 2,85

Lyö vetoa NHL:stä täällä!