NHL: Flyersin vaikeudet jatkuvat Montrealin käsittelyssä


Siirtotakaraja voi viedä huomiota tapahtumista jäällä, mutta takaraja on paikallista aikaa jo iltapäivällä, joten lopulliset joukkueet ovat selvillä, kun kiekko tippuu.

Montreal ei ole hyytynyt hienon alkunsa jälkeen. Tasaisuus onkin tuottamassa palkinnon. Canadiens on Itäisen konferenssin kakkosena ja pudotuspelipaikka on käytännössä selvä.

Tasaisuudesta puheenollen, Philadelphia Flyersilla sitä ei ole ollut. Yksi suuri syy Phillyn vaikeuksiin on se, että joukkueen pisin voittoputki on kahden ottelun mittainen.

Canadiensille valtava bonus on ollut se, että sen puolustajat ovat tehneet enemmän maaleja kuin minkään muun NHL-joukkueen pakit. PK Subban on tilaston ykkösenä kymmenellä kihauksella - Philadelphian koko pakisto yhteensä on osunut yhtä monta kertaa. Montreal on pelannut luotettavammin koko kauden ja saa pelin kertoimella 2,35.

Edmonton on saanut vireen päälle oikeaan aikaan. Alla on neljä peräkkäistä voittoa ja Oilers voikin nousta konferenssin kahdeksan parhaan joukkoon, jos Calgary Flames kaatuu toisen kerran tällä viikolla.

Maanantaina Oilers paineli avauserässä 3-0-johtoon eikä enää töpeksinyt. Calgary on ollut kehno, jos vastustaja on tehnyt ottelun avausmaalin, joten hyvä alku on Flamesille tärkeä.

Edmonton on vienyt neljä viime peliään vähintään kahden maalin erolla. Nykyvireisen Edmontonin voitto -1,5 maalin takamatkalta (kerroin 3,65) voi jälleen olla tuottoisa pelivalinta.

Myös San Jose Sharksin käyrä osoittaa ylöspäin. Sharks on löytämässä alkukauden huippuvirettään.

Edellisestä tappiosta on aikaa kymmenen päivää. Silloin asialla oli Minnesota Wild. Wild vierailee ensi yönä San Josessa, joten nyt olisi aika ottaa revanssi.

Edellinen kohtaaminen oli fyysinen ja vähämaalinen. Etenkin Sharks on jatkanut samalla linjalla viime otteluissa. Harkintaan alle 4,5 maalia kertoimella 2,12.

Haialtaasta poistuminen vahingoitta on vaikea tehtävä, mutta uskon Wildin olevan tarpeeksi vahva onnistumaan tempussa. Jatkoajan sisältävä vierasvoittokerroin 2,24 vaikuttaa tuottoisalta.

Paras veto: Montreal Canadiens voittaa, 2,35.

Lyö vetoa NHL:stä täällä!