NHL: Hurrikaani puhaltaa New Yorkin kumoon


New York Islanders isännöi Carolina Hurricanesia Long Islandilla. Islesille mennyt viikko ei todellakaan tuonut hurrattavaa. Neljän peräkkäisen tappion myötä John Tavares ja kumppanit tarvitsevat kipeästi voiton. Edessä voi olla pitkä kausi. Carolinalla menee ihan hyvin, mutta parantamisen varaakin on. Maalivahti Cam Wardin vire on erityinen ilonaihe. Islanders saa ennakkosuosikin kertoimen 2,35, mutta uskomme Carolinan lisäävän Islesin tuskaa kertoimella 2,60.

Calgary saa ensi yönä viimeisenä joukkueena 10 ottelua täyteen saman divisioonan Minnesotaa vastaan. Flamesilla on paljon työmaata, jotta pleijarihaaveet olisivat realistisia. Lisäksi poissaolot vaivaavat. Wild-valmentaja Mike Yeon tulevaisuus on jo ehditty kyseenalaistaa joukkueen keskinkertaisen tuloskunnon takia. Hän sai pelätyn luottamuksenosoituksen esimiehiltään ennen lauantain Nashville-voittoa. Uusi notkahdus olisi jälleen kova testi seurajohdon kärsivällisyydelle. Ennakkoasetelmat ovat kolikonheittoa ja kummankin joukkueen kerroin on 2,50. Peleihin edes hieman paremmin pelannut Minnesota. Jatkoajan ja rankkarit sisältävä kerroin on 1,92.

Myös Phoenix kohtaa vaikeuksissa olevan vastustajan. Colorado Avalanchen hyökkäyspeli on täysin jumissa eikä rajatun vapaan agentin Ryan O'Reillyn tilanne ole ratkennut. Coyotesin hyökkäys ei ole paljoakaan parempi, mutta jos huippuvireistä Chicago-ottelua ei lasketa, kojoottien puolustus on ollut todella tiivis. San Jose jäi kaksi päivää sitten nollille ja Coyotes pystyy voittamaan myös Avsin. Kerroin on 2,45.

Päivän pelivalinta: Phoenix Coyotes voittaa, 2,45

Lyö vetoa NHL:stä täällä.