NHL: Islanders kukistaa Flyersin


Philadelphia ja New York Islanders vaihtelevat kierros toisensa jälkeen paikkoja Atlantin divisioonan hännillä, sillä kumpikaan ei millään saa hyviä tuloksia aikaan säännöllisesti. Nyt on Islesin vuoro olla aallonharjalla New York Rangers- ja New Jersey -voittojen myötä. John Tavares alkaa Devils-ottelun hattutemppunsa myötä olla jo pelottavassa vireessä. Philadelhpian supertähti Claude Giroux taas vetää edelleen alle tasonsa. Flyersin maalinteko-ongelmat vaikeuttavat hyökkäyspelistään elävän joukkueen tilannetta. Lyön peleihin Islandersin kertoimella 2,40.

Sekä Montreal että Carolina ovat kolmen ottelun voittoputkessa, mutta tänään Bell Centressä jommankumman putki päättyy. Carolina on toipunut kehnohkosta alustaan ja voitto antaisi joukkueelle jo mukavan etuaseman Kaakkoisdivisioonassa. Montrealin divisioonassa vääntö on tällä hetkellä hurjempaa, kun neljä joukkuetta on tällä hetkellä pudotuspelisijoilla. Canadiens on kuitenkin pärjännyt siinä taistelussa hyvin. Iso osa siitä perustuu yksinkertaisesti siihen, että joukkue panee kaiken likoon joka ilta ja maalivahti Carey Price pelaa todella tasaisen luotettavasti. Hurricanes on kuitenkin ottanut viime aikoina hyviä vierasvoittoja eikä sen kerroin 2,95 ole ollenkaan hullumpi.

Calgary Flames jatkaa etelävaltioiden kiertuettaan Arizonassa. Dallasissa Flames kukisti Starsin. Tällä hetkellä sekä Calgary että Phoenix voivat pitää pudotuspelimahdollisuuksiaan hyvinä, mutta tilanne on kaikkea muuta kuin helppo. Flames on parantanut peliään, mutta sen päästetyjen maalien keskiarvo on edelleen Läntisen konferenssin suurin. Odotan siis tuoreempana otteluun pääsevän Phoenixin voittavan kertoimella 1,95. Isoa tshekkiä Martin Hanzalia on syytä pitää silmällä. Hän on ollut piikki jokaisen vastustajan lihassa ja tärkeä pelaaja Coyotesille.

Päivän peli: New York Islanders voittaa, 2,40.

Lyö vetoa NHL:stä täällä!