NHL: Islanders puhaltaa Hurricanesin nurin


NHL-yön aloittaa valtavan tärkeä ottelu, jossa Winnipeg Jets ja Washington Capitals kohtaavat viidennen kerran tällä kaudella. Capitals varmistaisi voitolla Kaakkoisdivisioonan voiton. Jos Jets voittaa, ratkaisu siirtyy aivan loppumetreille.

Winnipeg oli ehdottomasti täysin latautunut viime yönä. Jets hallitsi ottelua Buffaloa vastaan selkeämmin kuin 2-1-loppulukemat antavat ymmärtää. Washington on ollut maaliskuun puolivälistä lähtien loistava ja ylivoima tekee jatkuvasti tuhojaan. Viidessä viime ottelussaan Caps on tehnyt seitsemän ylivoimaosumaa.

Vierasjoukkue on voittanut kaikki kauden aiemmat kohtaamiset ja vieläpä selvästi. Siksi Winnipegille annettu kerroin 1,5 maalin takamatkalta (5,10) on todella houkutteleva. Kovien panosten takia pelistä tullee kuitenkin paljon tasaisempi, joten ollaan varovaisempia ja tartutaan Capitalsin kertoimeen 1,95.

New York Islanders viettää loppurunkosarjan tien päällä, mutta kerrankin näyttää siltä, että seuran fanit pääsevät näkemään joukkueensa kotijäällä. Isles on nimittäin todella lähellä ensimmäistä pleijarikevättään sitten vuoden 2007.

Saarelaiset eivät ole hävinneet tässä kuussa kertaakaan varsinaisella peliajalla. Sitä putkea yrittää nyt katkoa Carolina Hurricanes. Vain yhden kymmenestä viime kotiottelustaan voittaneen Canesin vire on surkea, joten tavoite vaikuttaa epätodennäköiseltä. Peleihin Islanders (2,25), jolla on itse asiassa Itäisen konferenssin toiseksi paras vierassaldo.

Boston kilpailee edelleen Montrealin kanssa Kaakkoisdivisioonan voitosta. Sen taistelun voitto tietää konferenssin kakkossijaa, kisan häviäjä päätyy neljänneksi.

Kumpikaan joukkue ei ole loistanut viime aikoina, mutta Bruinsilla on mahdollisuus napata pisteet Philadelphia Flyersilta, joka jää yllättäen pudotuspelien ulkopuolelle.

Philadelphiassa on eittämättä tarkan itsetutkiskelun paikka, kun huomioidaan käytetyn rahan määrä ja paljon sarjasijoitusta parempi kokoonpano.

Puolustuksen kapeus on Flyersille selkeä heikkous. Myös Chris Prongerin koko kauden mittainen poissaolo vei joukkueelta sekä johtajan että erinomaisen pelaajan. Boston saa pelin kertoimella 2,25.

Päivän veto: New York Islanders voittaa, 2,25.

Lyö vetoa NHL:stä täällä!