NHL: Joko Pittsburghille löytyy pysäyttäjä?


Pittsburgh on voittanut peräti 13 ottelua peräkkäin. Ensi yönä on Evander Kanen johtaman Winnipegin vuoro yrittää Pensin pysäyttämistä.

Siirtotakaraja on lähellä, ja Penguins on ilmeisesti päättänyt pudotuspelejä silmälläpitäen kasata joukkueensa hyvissä ajoin ennen sitä. Uusimmat hankinnat ovat ruotsalaispakki Douglas Murray sekä Dallasista tullut Brenden Morrow. Jos joukkue on pelannut viime aikoina hyvin, näiden herrojen liityttyä joukkueeseen Pens tuskin pelaa ainakaan huonommin. Ennen kaksikon hankintaa Pittsburgh oli jo ehtinyt voittaa 12 peräkkäistä ottelua. Kaiken lisäksi Jevgeni Malkin ja tähtipakki Kris Letang ovat olleet loukkaantuneina sivussa.

Kaikki näyttää siis Pittsburghin kannalta hyvältä ennen Winnipeg-ottelua. Kumpikaan joukkue ei pelannut viime yönä, joten alla on mukavasti lepoaikaa. Winnipeg kukisti edellisessä kamppailussaan Carolinan vakuuttavasti 4-1. Joukkueen ykköspelaaja oli Evander Kane, joka oli joukkueensa neljästä osumasta mukana kolmessa.

Myös Jets on vahcvistunut ruotsalaispelaajalla. Tobias Enström oli pitkään loukkaantuneena, mutta nyt mies on saanut alle kaksi ottelua. Enström oli NHL:n pakkien pistepörssin kärki ennen loukkaantumistaan. Mies on jatkanut siitä mihin silloin jäi: ruotsalainen teki maalin kahdessa ensimmäisessä ottelussa paluunsa jälkeen.

Joukkueiden kahdesta aiemmasta tämän kauden kohtaamisesta kumpikin on voittanut yhden.

Kertoimet: Pittsburgh Penguins - Winnipeg Jets

1. 1,75
X. 4,20
2. 3,85

Lyö vetoa NHL:stä täällä!