NHL-kauden hienoimmat maalit, osa 2


Ensimmäisessä osassa näimme muun muassa Pavel Datsjukin ja Dan Boylen pujottelumaalit sekä maalivahti Martin Brodeurin "onnistumisen" maalinteossa. Tässä vielä viisi upeaa osumaa menneeltä kaudelta.

1. Patrick Kane vs Dallas

Patrick Kanen spin-o-rama muistuttaa paljon edellisessä osassa nähtyä Zdeno Charan suoritusta. Sellainen ero kuitenkin on, että Kane viimeistelee samasta liikkeestä. Maalivahdin tekemisistä voi olla montaa mieltä, mutta osuma on silti hieno. Kyseessä oli Chicagon kahdeksas maali ottelussa. Kenties se selittää sen, että maali näyttää varsin halvalta.

2. Shawn Mathias vs Boston Bruins

Mathias kurittaa Boston Bruinsia alivoimalla taisteltuaan kiekon itselleen ja ohitettuaan Bruins-pakin.

3. Jevgeni Malkin vs Tampa Bay

Uuden ennätyssopimuksen tehnyt Malkin näyttää tässä, miksi hän on palkkansa arvoinen. Malkin katkaisee Lightning-syötön, kiihdyttää vauhtiin ja ampaisee kahden puolustajan välistä maalintekoon.

4. Damien Brunner vs Columbus Blue Jackets

Tulokas Brunner osoittaa oppineensa muutamia temppuja Datsjukilta tässä ottelun ratkaisseessa rangaistuslaukauksessa. Osuma on jo nyt klassikko. Myös Datsjuk itse on tehnyt aiemmin saman tempun.

5. David Legwand vs Edmonton Oilers

Legwand tekee maalin omalta kenttäpuoliskoltaan päätykiekolla. Kiekko pomppaa ikävästi juuri ennen Devan Dubnykia ja päätyy Oilersin rysään. Ei ehkä listan kaunein maali, mutta yksi omituisimmista.