NHL: Kings kaataa St. Louisin


Boston on kahden kovan vierasvoiton myötä lähellä pudottaa Toronto Maple Leafs. Bruins tarvitsee enää yhden voiton kotiyleisönsä edessä. Ottelut itsessään ovat olleet kiihkeitä ja maalivahdit Tuukka Rask ja James Reimer kiireisiä. Kumpikin veräjänvartia on kohdannut keskimäärin yli 35 laukausta per ottelu. Leafsin on saatava David Krejci kuriin; tshekkihyökkääjä on ollut Bostonin 15 maalista mukana kymmenessä. Edellisessä kohtaamisessa Krejci teki hattutempun. Toronto on kova ja hanakasti hanttiin laittava joukkue, joka ei häviä ilmaiseksi. Maple Leafsin jatkoajan sisältävä voittokerroin 2,85 vaikuttaa hyvältä.

Anaheimin ja Detroitin välisessä sarjassa kumpikaan ei ole onnistunut voittamaan kahdesti peräkkäin. Edellisen ottelun Ducks-voitto nosti kuitenkin Red Wingsin seinää vasten. Se on tuttu tilanne Joe Louis Arenalla, ja valmentaja Mike Babcock tietää, miten joukkueesta revitään kaikki irti tärkeillä hetkillä. Detroitin on päästävä maalin edustalle tekemään likaista työtä. Johan Franzen on mestari aiheuttamaan hämminkiä sota-alueella. Jos Red Wings pärjää tänään, Franzenin maalikerroin 3,35 voi olla hyvä haku peleihin. Anaheim haluaa lopettaa leikin mahdollisimman nopeasti, mutta Ducksilla on ajoittain ollut vaikeuksia Red Wingsin nopean pelityylin kanssa. Vetoihin Red Wings kertoimella 1,75, joka sisältää tässäkin tapauksessa jatkoajan.

Los Angelesin keskiviikkoinen ryöstö St. Louisissa antoi edun hallitsevalle mestarille. Bluesin on nyt voitettava pitkittääkseen sarjaa. Keskiviikkoon asti kaikki merkit viittasivat täyteen seitsemän ottelun sarjaan, mutta Blues ei ollut tarpeeksi kliininen. Se voi käydä kalliiksi. Sarjan fyysisyyteen nähden kumpikin joukkue on hämmästyttävän terve. Blues pelaa jälleen kovaa ja yrittää paineistaa Kingsiä, mutta ensimmäisten otteluiden jälkeen Los Angeles on sopeutunut vastustajansa pelityyliin. Momentum on vahvasti kolme viime ottelua voittaneella Kingsillä, joten lyödään vetoa Los Angelesin voiton puolesta kertoimella 2,15, joka sisältää vain varsinaisen peliajan. Sarjassa vain yhdessä ottelussa on saavutettu kuuden maalin raja, joten veto alle 5,5 maalin puolesta (kerroin 1,64) vaikuttaa turvalliselta.

Paras veto: Los Angeles Kings voittaa, 2,15.

Lyö vetoa NHL:stä täällä!