NHL: Kings sammuttaa Flamesin


Rauhallisen NHL-keskiviikon aloittaa vanha kunnon Battle of Pennsylvania Pittsburghin ja Philadelphian välillä.

Joukkueiden välinen rivalry on yksi NHL:n kuumimmista, joten kipinöitä yöstä ei varmasti puutu.

Paineet ovat Flyersilla, joka on edelleen oletetusta vauhdista jäljessä edellisen ottelun New York Islanders -murskajaisista huolimatta.

Penguins taas on hyvissä asemissa kärkipäässä. Ottelun jälkeen se voi olla Itäisen konferenssin kärkiryhmä. Sidney Crosby alkaa myös nousta esiin. Hän on tehnyt seitsemän pistettä kolmeen viime otteluun. Pensin kerroin on vain 1,90, mutta se saa silti pelin.

Lentoon liittyneet tekniset ongelmat vaikeuttivat St. Louisin valmistautumista viime yön San Jose -otteluun. Tappio ei siis välttämättä ollut yllätys.

Visiitti Denveriin ei ollut toivelistalla ensimmäisenä. Coloradon äkillinen maalipyrähdys Nashvillea vastaan oli yllättävä, mutta joukkoja johti taas Matt Duchene, joka sytyttää koko ryhmän.

Tällä hetkellä Läntinen konferenssi näyttää itää tasapainoisemmalta kärkijoukkue Chicagoa lukuunottamatta. Lännessä selvästi useampi ottelu menee jatkoajalle ja samoin saattaa käydä nytkin. Lapulle Avalanchen voitto jatkoajan sisältävällä kertoimella 2,04. Bluesin peli on jo tasaisempaa, mutta vedonlyönnin näkökulmasta se ei ole kovin arvokas valinta tässä ottelussa.

Calgary ja Los Angeles ovat kumpikin jääneet parhaiden sijojen ulkopuolelle tällä kaudella. Flamesilta ei juuri odotettukaan muuta, mutta hallitsevalta mestarilta odotettiin.

Ilman ykkösveskaria pärjääminen on iso haaste Flamesille. Joukkue oli erityisen huono jäädessään nollille Phoenixia vastaan. Ylivoima on kuitenkin vaarallinen saadessaan mahdollisuuden.

Itseluottamus on tässä ottelussa isossa roolissa, joten ensimmäisellä maalilla ja avauserän voittajalla voi olla valtava merkitys. Kings oli edellisessä ottelussaan Edmontonia vastaan vakuuttava. Uskon sen voittoon tässäkin ottelussa kertoimella 2,35. Tässäkin ottelussa alle 4,5 maalin kerroin 2,50 voi olla harkitsemisen arvoinen.

Paras veto: Los Angeles Kings voittaa, kerroin 2,35.