NHL: Minnesota leikkaa punasiivet


New York Islandersin riveissä fiilis on taatusti hyvä, kun joukkue nousi kahden kärkiketjunsa johdolla 1-3-tappioasemasta 7-4-voittoon Torontossa. Boston taas on notkahtanut hieman vahvan alkunsa jälkeen. Viimeksi Bruins hävisi New Yorkin toiselle ryhmälle rankkareissa. Kumpikin pelasi viime yönä, joten ottelu voi alkaa hieman hitaasti. Alle 1,5 maalin kerroin ensimmäisessä erässä on 1,80. Kertoimella 3,85 Isles on harkitsemisen arvoinen, mutta Bruins on yleensä todella vahva TD Gardenissa. Jos vierasjoukkue saa huonon alun, Bruins menee menojaan.

Kaikki kolme otteluaan voittanut Ottawa Senators alkaa kääntää päitä. Sens on päästänyt omiin vain kaksi osumaa. Puolustus joutuu koville vierasottelussa hyökkäysvoimaista Tampa Bay Lightningia vastaan, mutta jos Senators pystyy nollaamaan Bolts-hyökkäyksen, kotijoukkueen puolustuspeli voi ratkaista illan. Ottawa on myös tehnyt maaleja säännöllisesti, joten Tampa Bayn haparoiva puolustus voi olla vaikeuksissa. Ottawan voittokerroin 2,75 sytyttää.

Minnesota aloittaa kauden ensimmäisen vieraskiertueensa Detroitin vieraana. Urakasta tulee Wildille varmasti vaikea, mutta Columbus ehti jo näyttää, että Detroit ei ole Joe Louis Arenalla voittamaton. Red Wings ei ole jäänyt pudotuspelien ulkopuolelle sitten kevään 1990 ja nytkin joukkue varmasti parantaa huonosta avausviikosta. Toivottavasti ei kuitenkaan vielä tänään, sillä Minnesotan jatkoajan sisältävä voittokerroin 2,04 on pelikelpoinen.

Paras peli: Minnesota Wild voittaa (sisältää jatkoajan), 2,04.

Lyö vetoa NHL:stä täällä.