NHL: Minnesota villiintyy Detroitissa


Viime aikoina loistavia tuloksia koonnut Minnesota Wild on ollut jokaisen vedonlyöntipennin arvoinen. Samalla sarjasijoitus on noussut kohisten.

Ensi yönä vastassa on Detroit. Joukkueet ovat melko tasaisia. Kumpikin on saalistanut yhden voiton kauden kahdesta aiemmasta kohtaamisesta. Sarjataulukossa joukkueiden välinen ero on vain yksi piste.

Pavel Datsjuk osui kummassakin aiemmassa kohtaamisessa. Mies on nytkin hyvässä tuloskunnossa. Ensi yönä Datsjukin maalikerroin on 3,20.

Red Wings on aina vaikea vastustaja kotihallissaan, mutta uskon Minnesotan jatkavan hyvää virettään voitolla, jonka kerroin on 2,95.

Neljän ottelun tappioputki on pudottanut Colorado Avalanchen Läntisen konferenssin hännille. Ens iyönä Avs voi pysäyttää luisunsa Dallasia vastaan, mutta myös Starsilla olisi pisteille käyttöä.

Avalanchesta tuli ensimmäinen joukkue, joka voitti Chicagon varsinaisella peliajalla, mutta sittemmin Colorado on voittanut viidestä ottelustaan vain yhden. Juuri Blackhawks-voiton ajateltiin sytyttävän Avalanchen toden teolla.

Dallas on aivan pudotuspeliviivan tuntumassa ja voi nousta viivan paremmalle puolelle voitolla Coloradosta. Stars toipui Chicago-selkäsaunasta (1-8) kukistamalla Calgaryn viikonloppuna.

Avalanche kohtaa Dallasin myös tulevana lauantaina, joten joukkueen on parannettava peliään nyt katastrofin välttämiseksi. Avs voittaa, kerroin 2,35.

Loppuun perataan todella suuri ottelu. Läntisen konferenssin parhaat joukkueet Anaheim ja Chicago kohtaavat vasta toista kertaa tällä kaudella.

Ottelussa tehdään uusi NHL-ennätys, sillä kummankin joukkueen tähänastinen saldo on seurahistorian paras. Lähimmät haastajat ovat 10 pistettä jäljessä. Ducks ja Blackhawks ovat lännen parhaita joukkueita sekä hyökkäys- että puolustuspäässä. Selkeä ero syntyy siitä, että Hawks on tehnyt ison osan maaleistaan täysin kentällisin, Anaheim taas on enemmän ylivoimapelinsä varassa.

Kummankin joukkueen voittokerroin on 2,50. Uskon kuitenkin Ducksiin sen kotihallissa, jossa Anaheim on hävinnyt tällä kaudella 13 ottelustaan vain yhden.

Paras veto: Minnesota Wild voittaa, 2,95.

Lyö vetoa NHL:stä täällä!