NHL: New Jersey käy ryöstöretkellä Edmontonissa


NHL:n avausviikko kävi New Jersey Devilsille kalliiksi, sillä joukkue hävisi kahdesti saman divisioonan joukkueille. Yhdestä rankkaritappiosta saatu piste on kuitenkin enemmän kuin mitä Edmonton Oilersilla on kasassa.

Ainakin Damien Brunner ja Michael Ryder ovat sopeutumassa New Jerseyyn vauhdilla. He olivat Devilsin ainoat maalintekijät. Joukkueella on ollut epäonneakin, sillä vastustajat ovat viimeistelleet varsin kliinisesti.

Edmontoniin vaikeuksiin osasyy on varmasti se, että kaksi kärkisentteriä on sivussa. Ryan Nugent-Hopkins sentään päässee aloittamaan kautensa tänään, mutta Sam Gagner on yhä sivussa.

Kärsivällisyys maalivahti Devan Dubnykiin alkaa olla koetuksella, sillä hän on päästänyt 59 laukauksesta 10 selkänsä taakse. Hän saattaa olla suurin syyllinen Oilersin puolustuspään ongelmiin. Ensi yönä maalilla aloittanee Jason LaBarbera, mutta hänestä ei ole pysyväksi ratkaisuksi.

En ymmärrä, miksi Oilers on nostettu niinkin selväksi ennakkosuosikiksi. New Jerseyn kerroin 3,00 on ehdottomasti liian suuri. Joukkueella on oikein hyvät mahdollisuudet voittoon.

Los Angeles Kings-New York Rangers

Rangers on aloittanut varsin löysästi, sillä alla on vain yksi ottelu. Se voi olla hyvä asia, sillä uusi päävalmentaja Alain Vigneault on saanut samalla lisäaikaa ajaa kuvioitaan sisään.

Torstain Phoenix-tappiota Rangersin ei kannata märehtiä, sillä kovin moni asia ei siinä pelissä mennyt hyvin. New York ei päässyt oikein kiekkoon kiinni hyökkäysalueella, ja laukauksia maalia kohti tulikin vain 24.

Niin hyvä kuin Kings onkin, tärkeillä hetkillä joukkue ammentaa itseluottamuksensa maalivahti Jonathan Quickin otteista. Tähti ei ilmeisesti ole ihan vielä löytänyt pelivirettä. Quickin epävarmuus päästi Winnipegin pyörremyrskyn valloilleen perjantaina.

Visiitti länsirannikolle tulee olemaan Rangersille vaikea tässä vaiheessa kautta, sillä viime kaudella konferenssien välisiä otteluita ei pelattu. Los Angeles ottanee omansa kotiareenallaan.

Paras veto: New Jersey Devils voittaa, 3,00.

Lyö vetoa NHL:stä täällä!